İlkbaharda ev dekorasyonunun vazgeçilmezleri!

Yazıyı paylaş:

Doğanın canlanmaya başladığı ilkbahar aylarında, evinizde bahar havası estirmeye ne dersiniz? Kalın kumaşları, battaniyeleri ve koyu renkli aksesuarları uzaklaştırma vakti. Hafif, parlak kumaşlar, çiçekler ve renkli aksesuarlar için ev dekorasyonunuzda yer açın. Doğa en güzel renklerini sunarken, evinize bu ferahlığı küçük değişiklerle yansıtabilirsiniz.

 

İşte ilkbaharda ev dekorasyonunun vazgeçilmezleri…

İlkbahar ev dekorasyonunda hafif ve renkli perdeleri, beyaz duvar boyasını tercih edebilir, dekorasyonunuzu sadeleştirmek için bazı aksesuar ve eşyalarınızı kaldırabilirsiniz. Baharda ferah bir ev dekorasyonu için altın kuralın az eşya olduğunu unutmayın.

 

Canlı renklerde kırlentlerle salonunuza enerjik bir hava getirebilirsiniz. Hafif keten kumaşları, etnik desenleri kullanabilirsiniz.

 

Baharı evinize getirmenizde en büyük yardımcınız, taze çiçekler ve saksı bitkileri olacak. Özel bir çeşit ya da renk seçmenize de gerek yok, yeşil salon bitkileri, mevsim çiçekleri yaşam alanınızı aydınlatmaya yeter.

 

Çiçekler sadece odalarınızda değil, mutfağınızda da açsın! Örneğin, kullanmadığınız kupaları minik kaktüsler ekerek değerlendirebilirsiniz. Yemeklerinizde de kullanabileceğiniz; fesleğen, roka gibi bitkileri ekip, mutfağınızda taptaze bir dekorasyon elde edebilirsiniz.

 

Ev dekorasyonunda sadeliği ve nötr renkleri seviyorsanız; renkli ve iddialı aksesuarlarla bahar canlılığını yakalayabilirsiniz.

 

 

Dekorasyonda aynaların gücü!

 

 


BENZER YAZILAR