Kentsel dönüşüm uzmanı olmak ister misiniz?

Yazıyı paylaş:

Kentsel dönüşüm, deprem riski taşıyan ve buna bağlı olarak yüksek sayıda niteliksiz konut stoğuna sahip Türkiye’de önemli konuların başında geliyor. Kentsel dönüşümün gelecek 20 yıl içerisinde de ülke ekonomisinin lokomotiflerinden biri olacağına kesin gözüyle bakılıyor. 

Kentsel dönüşüm konusunda kendini geliştirmek ve bu konuda söz sahibi profesyonellerle bir araya gelerek bilgisini yükseltmek isteyenler için özel bir sertifika programı düzenleniyor. 

 

Kimler kentsel dönüşüm uzmanı olabilir?

Kentsel dönüşüm sertifika programına belediyelerin kentsel dönüşüm çalışanları, kamu ve özel sektör kurumlarının yöneticileri ve yönetici adayları, gayrimenkul danışmanları, gayrimenkul broker’ları, mimarlar, mühendisler, şehir ve bölge plancıları, bankacılar, gayrimenkul değerleme uzmanları, avukatlar, kentsel dönüşüm alanında kariyer yapmak isteyenler, kentsel dönüşüme ilgi duyan ve bu alanda uzmanlaşmak isteyenler katılabiliyor.


14 Kasım’da başlıyor 

Programın amacı, sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli kentsel dönüşüm uzmanlarını yetiştirmek. Kentsel dönüşüm uzmanlığı sertifika programının üçüncüsü, 14 Kasım 2015 tarihinde başlıyor. İstanbul Üniversitesi (SEM) ve ManagementPlus işbirliğiyle düzenlenen programın bitiş tarihi ise 12 Aralık 2015.

Toplamda 72 saat ve dokuz günü kapsayacak kentsel dönüşüm uzmanlığı sertifika programı, cumartesi ve pazar günleri 9:30 ile 17:30 saatleri arasında yapılacak. Yer olarak ise İstanbul Üniversitesi Kongre Salonu kullanılacak.

Bilgi ve kayıt için sem.istanbul.edu.tr ve managementplus-tr.com web siteleri ziyaret edilebilir. 

 


BENZER YAZILAR