Kış için uygun fiyatlı dekorasyon önerileri

Yazıyı paylaş:

Kış mevsiminde havalar soğuk olsa da evinizi yenileyerek sıcak bir atmosfer yaratabilirsiniz. Hemen hemen her bütçeye uygun dekorasyon fikirlerini uygulayarak evinizde yepyeni bir tarz oluşturmanız mümkün. Peki, kış için uygun fiyatlı dekorasyon fikirleri neler? İşte kış için uygun fiyatlı dekorasyon önerileri:

 

Açık renkli aksesuarlar

Evinizi kışın en karanlık günlerinde aydınlatmak için beyaz ve açık renkli aksesuarları tercih edebilirsiniz. Sevdiğiniz açık renklerin hâkim olduğu aksesuarlarla renkli aynı zamanda cıvıl cıvıl bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz. Örneğin; mobilyalara uyan renkler ve desenlerle vurgulu yastıkları seçebilirsiniz.

 

Işığı yansıtın

Kışın karanlık günlerinde evinizi aydınlatarak ferah bir ortam oluşturabilirsiniz. Duvarınıza büyük bir ayna asarak, tüm alana ışığı yansıtabilirsiniz. Ayrıca aynanın çerçevesini göz alıcı bir renkle boyayarak dekoratif bir ekrana çevirebilir ya da sadeliği seçebilirsiniz.

 

Kalın perdeler

Soğuk kış günlerinde kalın perdeler evinize hacim ve renk katabilir. Daha sıcak aylarda ise kalın perdeleri kaldırabilirsiniz. Çünkü yazın kısa perdeler kullanılırken, kışın kalın ve uzun perdeler tercih ediliyor.

 

Beyaz örtüler

Beyaz örtülerle sandalyelerinizi kaplayarak kış mevsiminde yemek salonunuzu rahatlatabilirsiniz. Örtülü sandalyelerle yemek salonunuza sıcaklık ve kış tarzını yansıtabilirsiniz. Böylelikle hem sandalyeleriniz kirlenmemiş olur hem de kolayca örtüleri çıkarıp yıkayabilirsiniz.

Eviniz kış koksun

Evinizin havasını kullanacağınız kokularla değiştirebilirsiniz. Özellikle dağ esintili ve tarçın ağırlıklı kokuları kışın tercih edebilirsiniz.

 

 

Halılarınızı değiştirin

Halılar, dekorasyonla bütünleştiğinde mekâna muhteşem uyum katar. Ancak halıların da mevsimi vardır. Kış aylarında tüylü ve kalın halıları kullanabilirsiniz.

 

Kışın ev satın almak için 4 neden

 


BENZER YAZILAR