Küçük evde yaşamanın 7 faydası!

Yazıyı paylaş:

Küçük evde yaşamak alışkanlıkları biraz değiştirse de, yeni projeler daha küçük metrekareli evler sunuyor. Küçük metrekareler içerisinde doğru planlamayla konforlu mekanlar oluşturulabilir. Ancak küçük dairede yaşamak için pratik yaşam çözümlerine alışmak gerekiyor. Fonksiyon değiştiren mobilyalar, açılıp kapanan masalar, yaşam ve uyku alanlarının duvarlarla değil hareketli mobilyalarla ayrılması gibi mekana özel çözümler üretilmeli.

 

Küçük Evler İçin Cesur Dekorasyon Önerileri

 

Küçük evde konforlu yaşam için

Siz yine de “küçük ev” deyip geçmeyin. Küçük evler, bilinenin aksine birçok yönden avantaj sağlar. Mesela küçük ev kolay temizlenir, elektrik ve su faturalarında tasarruf fırsatı sunar… Diğer yandan küçük evler, odaklanma anlamında da fayda sağlar. Dikkat çekmesini istediğiniz aksesuarları kolay bir şekilde ön plana çıkarabilir, küçük evinizde konforlu yaşam alanları oluşturabilirsiniz. 

 

Ayna ile küçük odaları büyük göstermenin 4 yolu!

 

İşte küçük evde yaşamanın 7 faydası…

1. Ev temizliği zor bir iştir. Ancak küçük evlerin her zaman daha kolay temizlendiği de bir gerçek!

2. Küçük evlerin avantajlarından biri de mobilyalarının da daha minimal ve ucuz olmasıdır. Böylece bütçenizden tasarruf da sağlayabilirsiniz. 

3. Evinizi uygun bir bütçeyle kolayca döşeyebilirsiniz. 

4. Doğalgaz, elektrik ve su faturalarında kolaylıkla tasarruf sağlarsınız. 

5. Küçük ev dekorasyonunda özellikle sanat koleksiyonları büyük etki yaratır. 

6. Evde bir şey kaybetmek çoğu zaman can sıkıcıdır. Ancak küçük evlerde bir şeyi kaybetmek oldukça zordur… 

7. Bazı zamanlar evde düzeni sağlamak yorucu olabilir ancak küçük evlerde bu düzensizliği kontrol etmek her zaman daha kolaydır. 

 

 

 


BENZER YAZILAR