Kuşadası’nda gayrimenkul fırsatları!

Yazıyı paylaş:

Yaz ayları denize kıyısı olan şehir ve ilçelerde gayrimenkul pazarını hareketlendiriyor. Tatilini kiralık bir evde geçirmek isteyenler ya da tatil yaptıkları yeri çok beğenip ev fiyatlarını araştıranlar da bu canlanmada etkili oluyor.

Kuşadası da hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgi gösterdiği, aynı zamanda yabancıların da ev sahibi olmak için tercih ettiği turistik tatil beldelerinden biri. Peki Aydın’ın gözde ilçesi Kuşadası’nın konut sahibi olmak isteyenler için cazip özellikleri neler?

Kuşadası‘nda kara ve deniz ulaşımında turistik yol güzergâhları üzerinde bulunmasının, kıyıların ve iklimin deniz turizmine uygunluğunun; tarihi doğal güzelliklerin ve Antik Efes Kenti ile Meryem Ana Evine yakınlığın popülerliğini korumasını sağlıyor. Bunlar Kuşadası’nı cazip kılan özelliklerden sadece birkaçı. 2018 yılında Kuşadası’nda satılık dubleks evler, kiralık yazlıklar hangi fiyat aralığında yeni sahiplerini bekliyor? İşte Kuşadası’nda ev fiyatları hakkında merak ettiğiniz tüm bilgiler…

 

 

Kuşadası’nda konut yatırımı geri dönüş süresi 19 yıl

İşte Zingat.com Bölge Raporu Mayıs 2018 verilerine göre Kuşadası konut metrekare fiyatları…

Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde ortalama 100 metrekare için satılık konut fiyatları son bir yılda yüzde 0.93 artış gösterdi. Kuşadası’nda ortalama 100 metrekare için konut metrekare fiyatı 2 bin 246 TL olurken, geri dönüş süresi ise 19 yılı buluyor.

Bölgede ortalama 100 metrekare için satılık konut fiyatı 224 bin 587 TL. Yine ortalama 100 metrekare için en yüksek konut fiyatı 280 bin 734 TL olurken, en düşük fiyat 168 bin 440 TL olarak belirtiliyor.

Kiralık konut fiyatları ne kadar?

Kuşadası’nda sezonluk (yaz aylarında) ya da tüm yıl konut kiralamak mümkün. Bölgede kiralık konut fiyatları yaklaşık 2 bin TL; lüks, havuzlu villaların kiralık fiyatları ise 2 bin 500 TL’den başlıyor.

 

Kuşadası yazlık ilanları için tıklayın!

 


BENZER YAZILAR