Kuzey Yakası’nda ofis fiyatları 349 bin TL’den başlıyor

Yazıyı paylaş:

Emlak Konut, İstanbul Başakşehir ilçesinde, içerisinde 373 ofis, ticari alan ve otelin yanı sıra birçok sosyal donatıyı da barındıran “Kuzey Yakası” adında yeni bir yaşam alanı kuruyor.

Emlak Konut GYO’nun İstanbul Başakşehir’de yükselen Kuzey Yakası projesinde yer alan ofisler, 349 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

 

Kuzey Yakası’nın öne çıkan özellikleri

Kuzey Yakası hayvanat bahçesinden ofislere, kongre merkezinden otele benzeri dünya metropollerinde olan şehir parkına kadar birçok farklı konsepti bünyesinde barındırıyor. Proje, toplamda 10 blokta yatay mimari konsepti ile az katlı geliştirildi.

Projenin 7 blokunda ticaret ve ofis işlevi tanımlanırken, geriye kalan 2 bloku otel ve kongre merkezine, 1 bloku ise içerisinde spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunan spor tesisine ayrıldı. Proje kapsamındaki otel bloku 153 adet odası, beraber çalışabileceği kongre merkezi ve fitness-sauna-havuz gibi sosyal alanlarıyla hizmet verecek.

Kongre merkezi 600 kişilik konferans salonu, 143 kişilik toplantı odası, 83 kişilik seminer salonu, 400 metrekarelik fuaye ve 2 bin 100 metrekarelik lobi alanından oluşuyor.

 

Ulaşım avantajına sahip

Kuzey Yakası; Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. havalimanına yakın mesafede, Olimpiyat Stadı’na 4 km, Atatürk Havalimanı’na 18 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise sadece 32 km uzaklıkta. İhtiyaçlarınıza uygun olarak tasarlayabileceğiniz esnek ofisleri, akıllı sistemleri, tasarruf etmenize yardımcı etkin enerji kullanım teknolojisi, kafeteryası ve aktivite alanlarıyla aradığınız her şey Kuzey Yakası Ofisleri’nde.

 

Kuzey Yakası ile Başakşehir’e bölgenin en büyük parkı kazandırılıyor

Başakşehir bölgesinde yaklaşık 13 bin bağımsız bölüm, ulaşım, altyapı ve gerekli sosyal donatıların inşasını gerçekleştirdiklerini ve gerçekleştirmeye devam ettiklerini aktaran Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Başakşehir, konum itibariyle 3. havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu, entegre sağlık kampüsü, stadyumlar, resmi kurum binaları ve üniversite gibi devletimizin büyük ölçekli yatırım projeleri ile her geçen gün değerine değer katan bir bölge olma özelliğini hiçbir zaman kaybetmeyecek potansiyeliyle ön plana çıkıyor.” diye konuştu.

Kurum, merkez olarak planladıkları alanda 5 bin kişilik cami ile birlikte aynı zamanda Halkalı-3’üncü havalimanı metrosu, Başakşehir-Kayaşehir metrosu, Başakşehir-Olimpiyat tramvay duraklarını ve otoparkları barındıran 25 bin metrekare alanlı meydan projelerinin yapımının devam ettiğini bildirdi.

Başakşehir’de İstanbul’un iş ve sosyal yaşamına yeni bir soluk getirdiklerini belirten Kurum, şunları kaydetti:

“Bölge ile uyum sağlayacak, doğa ile iç içe az katlı ofis ve ticari ünitelerin olduğu proje ile iş yaşamını Kuzey Yakası’nda yeniden yorumluyoruz. Kuzey Yakası içerisinde ofisler ve ticari alanların yanı sıra otel, spor kompleksi, konser salonu, sosyal tesisler, çocuk alanları ve hayvanat bahçesi gibi faaliyet alanlarının dışında bir de dünya metropollerinde görmeye alıştığımız devasa bir şehir parkı yer alıyor. “


BENZER YAZILAR