Sur Yapı’dan Maltepe’de 450 bin TL’ye daireler

Yazıyı paylaş:

Sur Yapı, Maltepe’de panoramik deniz manzarası ve Kayışdağı Ormanı’nın tertemiz havası ile çevrili yüksek yaşam standartlarına sahip projesini çok yakında hayata geçiriyor.

Yeşilmavi Maltepe, ferah daireleri, sosyal tesisleri, yeşil alanları, deniz manzarası, çam kokularının yayıldığı orman havası sayesinde sakinlerine huzurlu ve modern bir yaşam alanı vadediyor. Yer aldığı konum nedeniyle değerli bir lokasyonda yükselen proje, sahil yoluna, Bostancı-Adalar iskelesine 10 dakika ve Bağdat Caddesi’ne 5 dakika mesafede yer alıyor.

 

Yeşilmavi’de lansmana özel 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla başlıyor…

Sur Yapı yeni projesi Yeşilmavi’de, lansmana özel %10 indirimli fiyatlarla 63 metrekare 1+1’ler 454 bin TL, 91 metrekare 2+1’ler 645 bin TL, 162 metrekare 3+1’ler 1 milyon 96 bin TL ve 244 metrekare 4+1’ler 1 milyon 641 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta.

Projede ayrıca tamamı peşin ve peşin + banka kredili ödemelerde lansmana özel %10 ilave indirim daha uygulanıyor. Ayrıca 60 ay 0 faiz, 120 ay 0,45, 180 ay 0,74 ve 240 ay 0,79 vade oranları ile de kampanya kapsamında yer alıyor.

Yeşilmavi Maltepe’de 15 farklı daire tipi…

Sur Yapı’nın Maltepe’de inşasına başladığı Yeşilmavi projesi, yalnızca ev sahibi olmak isteyenlerin yaşamlarına değil, bulunduğu bölgenin geleceğine de değer katacak. Projede toplam 268 daire ve ticari alanlar yer alıyor.
19 katlı 4 bloğun yer aldığı projede 63 metrekare ile 527 metrekare arasında değişen 15 farklı daire tipi bulunuyor. Dubleks ve geniş teraslı dairelerin ön plana çıktığı Yeşilmavi’de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri konforlu yaşam alanları sunuyor. Her zevke uygun daireler arasında özellikle üst katlarda yer alan geniş teraslı, deniz ve orman manzaralı daireler dikkat çekiyor.

 

Maltepe’de konut sahibi olmak isteyenler için

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Maltepe’nin değerine değer katan bu yeni projenin sakinlerine konforlu ve ulaşım açısından da kolay bir yaşam getireceğini söyledi: “Yeni projemiz Yeşilmavi, son dönemde hayata geçirdiğimiz ve her biri son derece değerli lokasyonlarda bulunan projelerimizden biri… Yaşanabilir ölçekli projemizde deniz ve orman manzarasını buluşturduk. Ulaşım kolaylığının yanı sıra Kayışdağı Ormanı’nın eteğinde olması, geniş bir perspektifle deniz manzarasının bulunması burada yaşamı keyifli kılacak nitelikleri bir arada barındırıyor. Özellikle de son yıllarda Anadolu yakasında yapılan yatırımlar ile Maltepe hem yaşam hem de çalışma temposunun arttığı, hareketlenen bölgeler arasındaki yerini aldı. Projenin yer aldığı lokasyon Küçükyalı, Bostancı ve Maltepe’nin canlı, hareketli semtlerine çok yakın. Böylesi hareketli bölgelerde semtler arası geçişi hızlandıran ulaşımı kolay projeler tercih ediliyor. Yeşilmavi projemiz de metro, sahil yolu, E-5, minibüs caddesine yakınlığı, orman-deniz manzarasına kesintisiz hâkim olması, daire planlarında konforun ve fonksiyonelliğin bir arada sunulduğu ideal bir yaşam alanı olacak.”

 

Yarı açık olimpik yüzme havuzu Maltepe Yeşilmavi’de…

Yeşilmavi’de C bloğun altında ve etrafında da sosyal tesisler bulunuyor. Site içi sosyal yaşamı destekleyen açık ve kapalı sosyal alanlarda, yarı olimpik açık yüzme havuzu ve açık çocuk havuzu, 2 adet kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı spor alanları, çocuk oyun alanları, trekking yolu, dinlenme locaları, fitness alanı ve hobi odası yer alıyor. Ayrıca projede yatılı misafirlerin ağırlanabileceği konuk evleri ile destek birimler de yer alıyor.

Klasik mimari çizgisinin modern bir yorumla ele alındığı projenin peyzaj kurgusunda bitki düşüşleri ve bitki yükselmeleri kotlar arası geçişleri desteklerken, renkli ağaç ve bitkilerin kullanımı site içi sosyal yaşamının dinamizmini vurguluyor.


BENZER YAZILAR