Maltepe’nin en yeni projesi MESA Cadde

Yazıyı paylaş:

Maltepe Bağdat Caddesi’nde yükselen MESA Cadde, kazandığı ödüllerle dikkat çeken en yeni markalı konut projelerinden biri oldu.

Gayrimenkul sektörünün güçlü temsilcileri MESA, Aslan Yapı ve CABA ortaklığında Maltepe’de yükselen MESA CADDE, Adalar manzarasının yanı sıra sahil aksına yürüme mesafesindeki konumu ve ulaşım kolaylıklarıyla öne çıkıyor.

MESA Cadde ile ilgili bilmeniz gereken 7 önemli bilgi!

• MESA Cadde yaşamı, alışverişi, denizi ve doğayı aynı caddede buluşturuyor.

• Projede 6 ile 16 kat arası yükseklikteki 4 konut bloğu yer alıyor ve toplam 253 konuttan oluşuyor.

• Konut tipleri 1+1’den 4+1’e kadar uzanıyor.

• Konut büyüklükleri 76 ile 229 metrekare arasında değişiyor.

• Maltepeliler için 7/24 canlı gerçek bir cadde ortamı yaratarak yeni buluşma noktası olmayı hedefliyor.

• MESA Cadde; Maltepe sahil yoluna ise 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor.

• Bağdat Caddesi’ne 5 dakika, Kadıköy’e ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 20’şer dakikada, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 23 dakikada ulaşım sağlayan MESA Cadde’den 3 dakikada E-5 Karayolu’na, 15 dakikada Metrobüs Söğütlüçeşme Durağı’na gitmek mümkün.

 

MESA Cadde, Avrupa standartlarını Cadde’ye getiriyor

MESA Cadde, en prestijli uluslararası gayrimenkul ödülleri arasında yer alan “International Property Awards”un, en önemli bölgesel kategorisi “European Property Awards”ta “Architecture Multiple Residence for Turkey – Çoklu Konut Mimarisi” dalında aldığı ödüle layık görüldü.

Projenin lansmanında konuşan Aslan Yapı İcra Kurulu Üyesi ve Projeler Koordinatörü Mesut Arslan, “MESA CADDE tasarımda estetiğin, efektif kullanımın ve çevre dokusuyla uyumun buluştuğu, yaşam ile ticari alanların birbirine katkı sağladığı ve üzerinde bulunduğu Bağdat Caddesi ile etkileşime giren bir mimariye sahip olması ile bölgede fark yaratan bir proje olacaktır. MESA CADDE’nin bu çok yönlü mimari başarısı, sınırları aştı ve European Property Awards’ta aldığı ödül ile de taçlandırıldı. Proje mimarımız İki Desing Group’un kurucu ortağı Türkiye’nin en önemli mimarlarından Murat Kader’e de burada bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

MESA Cadde’den, Alışveriş Caddesi!

MESA Cadde sakinleri mağazalar, kafeler ve restoranlarla donatılmış Alışveriş Caddesi’nde tüm ihtiyaçlarını giderebilecek. Keyifli sohbetlerin durağı açık hava şöminesi, mis gibi nane, kekik kokuları arasında yürüyüş yapıp doğanın güzelliklerini keşfedebilecekleri organik bahçeler, yoga ve pilates için ayrılmış geniş çim alanlar ve özellikle yaz aylarının vazgeçilmezi açık hava sineması, aktivite ve etkinlik alanları ile MESA Cadde pek çok olanak sağlıyor.


BENZER YAZILAR