Mayra Yapı’dan 3 yeni konut projesi!

Yazıyı paylaş:

Mayra Yapı, bu yıl 3 yeni projeyi hayata geçireceğini açıkladı. Üç farklı konut projesi Güneşli, Kadıköy ve Bağcılar’da inşa edilecek. Güneşli’de TEMExpres Residence; Kadıköy’de Merdivenköy Butik 52 ve Bağcılar’da SancakKoru 164 projeleri hayata geçiriliyor.
İşte Mayra Yapı’nın bu yıl hayata geçireceği projeler ve detayları…

1. TEMExpres Residence


Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde hayata geçirilen Tem Expres Residence 2 blok ve 116 daireden oluşuyor. Projede 2+ 1 ve 3+ 1 daire seçenekleri bulunuyor. Mayra Yapı Tem Expres 116 Residence projesinde de “Semtin En Yeşil Projesi” iddiası ile geniş yeşil alanı (%84) ve “doğal yaşam dostu peysaj” ana fikri ile üretiliyor. İçinde bölgede ilk olacak Kelebek Bahçesi, Arı oteli, mini göleti ve süs havuzları ile kent yaşamının merkezinde bile yeşilden uzak kalmayan bir proje geliştirilebileceği ana fikri ile hayata geçiriliyor.

 

2. Merdivenköy Butik 52


Mayra Yapı’nın Anadolu Yakası’ndaki ilk konut projesi Kadıköy Göztepe’nin Merdivenköy Mahallesi’nde hayata geçiyor. Butik bir kentsel dönüşüm projesi olarak tasarlanan Merdivenköy Butik 52 projesinde 52 daire bulunuyor. Merdivenköy Butik 52’de daire fiyatları 911 bin TL’den başlıyor.

 

3. SancakKoru 164


Mayra Yapı’nın üçüncü projesi Bağcılar’da inşa ediliyor. Proje, 3 blok ve 164 daire ve ticari alandan oluşuyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. SancakKoru 164’de “Doğal yaşam dostu peyzaj” bu projede de yer alıyor ve bölgede ilk olacak Kelebek Bahçesi, Arı oteli, mini göleti ve süs havuzları yer alacak.


BENZER YAZILAR