Mudanya’da 350 bin TL’ye lüks daireler!

Yazıyı paylaş:

BHB İnşaat tarafından hayata geçirilen BHB Tema Mudanya ve Mudanya Panorama Evleri’nde satışlar başladı. Projelerde daire fiyatları 350 bin TL’den başlıyor. Bursa’nın Mudanya ilçesinde inşa edilen iki projede toplam 94 konut ve 2 dükkan bulunuyor. Projelerde, 3 +1 normal kat 160 m² ve 3 +1 dubleks brüt 175m², 4+1 normal kat 175m², 5+2 brüt 315 m² daire seçenekleri bulunuyor.

 

Bursa Emlak Raporu için tıklayın!

 

Lüks ve manzaralı daireler
6.650m² net yaşam alanı üzerine ultra lüks 50 daireden oluşan BHB Tema Mudanya evlerinde, 180m² 2 adet açık, 40m² 1 adet kapalı havuz, kapalı ve açık otoparklar, açık ve kapalı spor alanları, fitness salonu, sauna, çocuk oyun parkları bulunuyor. Mudanya Panorama Evler ise 44 lüks daire, panoramik deniz manzarası, geniş sosyal donatı alanları ve hayatı merkezinde yaşayacağınız lokasyonu konforlu bir yaşam sunuyor.

BHB Tema ve Mudanya Panorama projesi nerede?
Bursa’nın en cazip sahil beldesi Mudanya’da yükselen ‘’BHB Tema ve Mudanya Panorama lokasyonu ve ulaşım kolaylığıyla da dikkat çekiyor. Mudanya Halitpaşa Mevkiinde sahile 250 m ve 450 m mesafede yükselen projeler İstanbul’a olan ulaşım kolaylığı ile yatırımcısına avantaj sağlıyor.


BENZER YAZILAR