Muhafız dizisinin çekildiği İstanbul ilçelerinde emlak piyasası

Yazıyı paylaş:

Türkiye’nin ilk Netflix dizisi Hakan: Muhafız (The Protector) izleyicilerin beğenisini kazandı. Sürükleyici hikâyesinin, usta oyunculuklarla birleşmesiyle dizi tam not aldı ve sosyal medyada büyük ses getirdi.

14 Aralık’ta yayınlanmaya başlayan Hakan: Muhafız 10. bölümle birlikte ilk sezonunun finalini yaptı. Dizinin oyuncu kadrosu; Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Ayça Ayşin Turan gibi başarılı isimlerden oluşuyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Can Evrenol, Umut Aral, Gönenç Uyanık, Gökhan Tiryaki var.

Günümüz İstanbul’unda yaşayan ve kadim bir sırla olan bağını keşfeden genç bir adam, şehri ölümsüz bir düşmandan kurtarmak için maceraya atılır. Tüm yaşamını sıradan biri olarak geçirmiş Hakan (Çağatay Ulusoy) kötücül Ölümsüz’e karşı İstanbul’u koruması gerektiğini öğrenir ve Muhafız’ın hikâyesi de burada başlar.

 

 

Başrolde İstanbul da var!

Dizide başrol oyuncularından biri de İstanbul oldu. Uluslararası platformda yayınlanan dizide, İstanbul sahneleri hikâyesi kadar dikkat çekti. Tarihi yarımadayı masalsı bir atmosferde sunan yönetmenler, ayrıca beğeni aldı.

İstanbul manzaralarının hayranlık uyandırdığı dizi; Sultanahmet, Fatih, Kapalıçarşı, Şişli, Beyoğlu ve Büyükada’da geçiyor. Peki Muhafız dizisinin çekildiği ilçelerde konut fiyatları ne kadar? Diziyi izlerken, İstanbul’a yeniden hayran olan ve gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere özel, Zingat.com Bölge Raporu Kasım 2018 verilerine göre Fatih, Şişli ve Büyükada’da emlak fiyatları…

 

Fatih
Fatih ilçesinde ortalama konut metrekare fiyatları 4 bin 123 TL ve ilçede satın alınan 100 metrekarelik bir konutun ortalama fiyatı 309 bin 221 TL ile 515 bin 400 TL arasında değişiyor. Fatih’te 100 metrekarelik bir konutun ortalama kira fiyatı 1.965 TL. Konut geri dönüş süresi ise 17 yıl.

 

Şişli
Şişli’de ortalama konut metrekare fiyatları 5 bin 630 TL ve ilçede satın alınan 100 metrekarelik bir konutun ortalama fiyatı 422 bin 279 TL ile 703 bin 800 TL arasında değişiyor. Şişli’de 100 metrekarelik bir konutun ortalama kira fiyatı 2 bin 309 TL. Konut geri dönüş süresi ise 20 yıl.

 

Büyükada
Büyükada’da ortalama konut metrekare fiyatları 5 bin 824 TL ve ilçede satın alınan 100 metrekarelik bir konutun ortalama fiyatı 436 bin 827 TL ile 728 bin TL arasında değişiyor. Büyükada ilçesinde 100 metrekarelik bir konutun ortalama kira fiyatı 2 bin TL. Konut geri dönüş süresi ise 24 yıl.

 

Ufak Tefek Cinayetler’in çekildiği yerde ev fiyatları!

 


BENZER YAZILAR