Nef, FC Barcelona’nın yeni sponsoru!

Yazıyı paylaş:

Nef, FC Barcelona’nın bölgesel resmi sponsoru oldu. Dünyanın en fazla taraftar sayısına sahip spor kulüplerinden FC Barcelona’ya sponsor olan Nef, Avrupa’da gerçekleştireceği yeni gayrimenkul projelerinden birini de İspanya’da hayata geçirecek.

• Sponsorlukla Nef ve Barcelona birlikte birçok projeye imza atacak.

• Sponsorluk kapsamında Nef, FC Barcelona’nın isim ve logo kullanım haklarının yanı sıra, reklam ve tanıtım aktivitelerinde Barcelona takımı ve oyuncularının görsel kullanım haklarına sahip olacak.

 

Türkler Barcelona’da ev sahipliğinde 2. sırada!

 

• Dijital ve geleneksel pazarlama, ortak logolu ürün üretimi ve satışı, promosyonel haklar, aktivite ve etkinlik hakları da Nef’in sponsorluk kapsamında sahip olduğu haklardan bazıları.

• Nef Vakfı ve FC Barcelona Vakfı, ortak projeler geliştirerek sosyal sorumluluk bilincini sporun gücüyle yaymak için çalışacak.

 

Nef 2017 konut projeleri!

FC Barcelona mağazası Türkiye’de açılacak

Sponsorluk anlaşması ile ilgili düzenlenen basın toplantısında Türkiye’de ilk resmi FC Barcelona mağazasının açılması konusunda ortak adım atılacağı açıklandı.

Toplantıda konuşan Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, “Nef olarak FC Barcelona ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladık” dedi. Nef olarak Avrupa’da 5 yıl içinde farklı projeler hedeflediklerini söyleyen Erden Timur, biri İspanya’da olmak üzere 3 farklı şehirde projeler yapmayı planladıklarını ifade etti ve “İlk projeyi 2 sene sonra lanse edeceğiz. Marka algısını önden götürmek için stratejik olarak farklı hamlelerimiz olacak” dedi.

FC Barcelona CRO’su Francesco Calvo da Nef ile imzalanan sponsorluk anlaşmasının FC Barcelona için büyük öneme sahip olan Türkiye pazarında daha da güçlenme sağlayacağını belirterek, “Nef gibi sektöründe lider bir firma ile ortaklığımızın aynı zamanda FC Barcelona’nın Türkiye’deki sayısız taraftarıyla daha da yakınlaşmamıza vesile olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Nef Basın Ekspres’te ön satışa özel fiyatlar!

 

 


BENZER YAZILAR