Nivo’da her eve bir araba!

Yazıyı paylaş:

Aralık 2018’de tamamlanması planlanana Nivo İstanbul projesi 6 blok 1.404 ünite ile toplam 42 bin metrekarelik bir alanda yer alıyor. Basın Ekspres bölgesinde yükselen Nivo İstanbul projesi, Cathay Group imzasını taşıyor.

 

 

Cathay Group farkıyla…

Çevreye, kente ve insana duyarlı gayrimenkul projeleri hayata geçiren Cathay Group, projelerinin farklı, kimliği olan, yüksek imaja sahip ve yaşayan projeler olmasına özen gösteriyor. Geliştirdiği projelerle kaliteli, güvenli yaşam alanlarını ve kazançlı yatırımı bir arada sunan Cathay Group, doğru lokasyonlarda hayata geçirdiği doğru projelerle arsa sahibinden son kullanıcıya kadar herkes için kârlı bir yatırım vaat ediyor.
Cathay Group imzalı projeler yaşıyor ve bulunduğu semtle kaynaşıyor. Hayatın her anına nüfuz etmiş rafine estetiğin ve mükemmelliğin ayrıcalık değil hak olduğuna inanan Cathay Group, kusursuzluk için her alanın en iyileriyle çalışıyor.

 

 

Mevcut aracınızı peşinat olarak kullanabilirsiniz

Cathay Group’un yıldız projeleri Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy’den ev alanların ayakları yerden kesiliyor. Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy’den ev alanlar 24 aylık ödemeleri bitene kadar Intercity güvencesiyle araç sahibi olacak. Aynı zamanda kampanya çerçevesinde Nivo’dan ev almak isteyenlerin kullandıkları kendilerine ait mevcut arabaları da istenirse peşinat olarak sayılabilecek.


BENZER YAZILAR