Nlogo İstanbul’da daire fiyatları ne kadar?

Yazıyı paylaş:

Nlogo İstanbul projesi Özyurtlar Holding tarafından İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirildi. Toplam 2 bin 679 daire ve 87 dükkândan oluşan NLogo İstanbul’da ilk etapta bin 800 dairenin teslimi gerçekleşmeye başladı. Peki, NLogo İstanbul’da daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar…

 

Nlogo İstanbul’da daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Avrupa Yakası’nın sembolü olmaya aday projesi Nlogo İstanbul, toplam 3 etapta 7 blok halinde inşa ediliyor. Nlogo İstanbul bünyesinde toplam 2 bin 679 daire ve 87 dükkândan oluşan NCadde İstanbul yer alıyor. Her etapta 1+0’dan 3+1’e farklı tip ve büyüklüklerde dairelerin bulunduğu projede 1+0 daireler 40 metrekare, 1+1 daireler 80 metrekare, 2+1 daireler 125 metrekare, 3+1 daireler ise 140 metrekare olarak planlandı. Projede daire fiyatları ise 265 bin TL ile 1 milyon 35 bin TL arasında değişiyor.

 

Nlogo İstanbul sakinlerine neler sunuyor?

Nlogo İstanbul’un sosyal donatıları arasında ise çocuk oyun alanları, çocuk oyun odası, süs havuzları, rekreasyon alanları, yürüyüş parkurları, basketbol sahası, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, Türk Hamamı, sauna, giyinme odaları, spor salonu, fitnesscenter, lobi-cafebar, sinema salonu yer alıyor. Ayrıca merkezi konumuyla da dikkat çeken  proje, Atatürk Havalimanı’na 15 dakika mesafede yer alıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, ev sahibi olmayı kolay hale getirmek için ne gerekiyorsa yaptıklarını söyledi. Özyurt “Bundan tam 27 yıl önce misyonumuzu ‘mutlu ev sahipleri yaratmak’ olarak belirleyerek yola çıktık. Bugüne kadar toplam 1 milyon 500 bin metrekare alana 15 bin konut inşa ederek ve 60 bin kişiyi ev sahibi yaptık. Esenyurt ilçesinin marka değerinin oluşmasına ve bilinirliğine öncülük ettik. Ekonomi için katma değer yaratan yatırımlara imza attık. Şimdi de teslim yılı ilan ettiğimiz 2018’in ilk teslimini gerçekleştirmeye başlamış bulunuyoruz” dedi.


BENZER YAZILAR