Porta Vadi’de daire fiyatları ne kadar?

Yazıyı paylaş:

Porta Vadi projesi, Tümyapı tarafından Kağıthane Cendere Caddesi’nde 165 milyon TL yatırımla hayata geçirildi.

İstanbul’un en işlek ve merkezi caddelerinden biri haline gelen Cendere Caddesi üzerinde yer alan, aynı zamanda Belgrad Ormanı ve Sadabat Deresi’ne komşu olan Porta Vadi projesinde, 76 konut, 166 ofis ve 20 mağaza bulunuyor. 34 dönüm arsa üzerine inşa edilen Porta Vadi projesinde farklı büyüklüklerdeki ofis ve mağazaların yanında, 1+1’den 4+1’e kadar farklı konut seçenekleri de sunuluyor.

Peki, projede daire fiyatları ne kadar? 2018 sonunda teslim edilecek olan Porta Vadi projesinde metrekareleri 95’den 310’a kadar ulaşan konutların fiyatları da 900 bin TL ile 3 milyon TL arasında değişiyor.

 

Porta Vadi projesi ne zaman teslim edilecek?

Porta Vadi projesinde 30 Mart 2018 tarihine kadar “0” peşinat ve “0” faiz fırsatı ile peşin alımlarda yüzde 25 indirim ve şirket bünyesinde 36 ay vade seçeneği sunuluyor. Porta Vadi projesinde teslimatlar ise 2018 yılı sonunda gerçekleşecek.

 

Porta Vadi nerede?

Porta Vadi projesi, Levent ve Maslak’a 2 dakika mesafede bulunuyor. Haliç-Kemerburgaz Dekovil Hattı, Dolmabahçe-Ayazağa Karayolu Tüneli, Hasdal-Ümraniye Tüp Geçidi, Havaray ve metro gibi ulaşım akslarının yanı başında yer alıyor. Ayrıca proje alışveriş, kültür ve sanat merkezlerine yakınlığıyla da dikkat çekiyor.

 

“Cendere’nin en geniş cepheli projesi”

Konut, ofis ve mağaza karmasından oluşan Porta Vadi projesinin tamamlandığında Cendere Caddesi’ndeki en geniş cepheye sahip yapı olacağını belirten Tümyapı Yönetim Kurulu Üyesi Ruşen Mete Akyüz, “Porta Vadi projemizin cephesi 300 metredir. Projemizdeki konutlarımızda sunduğumuz konforu ofis ve mağaza sahiplerimiz için de sunmaktayız. Projemizde yer alan mağazalarımız çift cephe ile hem caddeye hem de dere ve ormana bakacak şekilde tasarlandı. Metrekare fiyatı 12 bin TL’den başlayan ofis ve mağazalarımızın tavan yüksekliği 6 metreyi buluyor. Projemizde, 48 metrekareden 2 bin metrekareye kadar ofis alanları, 113 metrekareden 873 metrekareye kadar mağazalar bulunuyor. Ofis ve mağazalarımızda fiyatlarımız ise 550 bin TL’den, 20 milyon TL’ye kadar değişebiliyor. Ayrıca ofislerimizin modüler tasarımı sayesinde 4 bin metrekare büyüklüğe kadar ofis planlaması yapılabiliyor” dedi.

 

“Porta Vadi’nin zemininde 112 kilometre beton kullanıldı”

Porta Vadi projesi hakkında bilgi veren Tümyapı Yönetim Kurulu Üyesi Ruşen Mete Akyüz, “Her projemizde olduğu gibi Porta Vadi’de de akıllı alt yapı sistemlerine öncelik verdik. Porta Vadi projemizin zemin ve alt yapı konularında İstanbul Teknik Üniversitesi’ndeki en yetkin isimlerden danışmanlık aldık. Zemin altında sağlamlığı arttırmak amacıyla toplam uzunluğu 112 kilometreyi bulan beton kolonlar kullandık. En küçük 1+1 olan dairelerimiz 95 metrekareden, 2+1 dairelerimiz ise 145 metrekareden başlıyor. Projemizin konut bölümünde, Belgrad Ormanı ve Sadabat Deresi tarafında teraslı daireler ve çatıda havuz yer alıyor. Bloklar arası mesafesi 35 metre olan projemiz, bu yönüyle de birçok projeye nazaran daha ferah bir kullanım sunuyor. Ortak alanlarında çevreye duyarlı aydınlatmalar ve yağmur suyunu depolayarak yeşil alanların sulanmasına olanak veren bir sistemin yer aldığı Porta Vadi’nin keyifli bir yaşam alanı olarak hizmet vermesi için tüm detayları en ince ayrıntısına kadar planladık” dedi.


BENZER YAZILAR