Prefabrik evlere en fazla talep Marmara Bölgesi’nden

Yazıyı paylaş:

Konut fiyatlarındaki yükselişin prefabrik evlere talebi artırdığını belirten Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, en fazla talebin Marmara Bölgesi’nden geldiğini söyledi ve özellikle yurtiçi ev satışlarında bu yılın ilk 6 aylık döneminde yüzde 30 civarında artış yaşandığını ifade etti. 

 

“Prefabrik Evler Hakkında Her Şey” videosunu izlediniz mi?

 

Prefabrik evlere ilgi neden artıyor?

Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, prefabrik evlere artan ilgiyi yüksek konut fiyatlarına bağlayarak şu açıklamada bulundu:

“Prefabrik ev satışlarımızda özellikle Marmara bölgesinden önemli bir talep artışı oldu. Bu durumun klasik betonarme konutlardaki fiyat artışından kaynaklandığı düşüncesindeyiz. Günlük ortalama 3-4 evi kurulum yapılmak üzere sevk ediyoruz. Ev taleplerinde Marmara Bölgesi’ni Ege, İç Anadolu, Karadeniz ve Akdeniz bölgelerimiz takip ediyor.”

 

Prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Durmaz, “Hazır ev fiyat olarak da çok cazip. 19 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün. Uzun ömürlü yapı sınıfında tek katlı ve 2 katlı modellerde üretim yapılan hazır evlerimiz 30’un üzerinde konforlu planlarda müşterilerimizin beğenisine sunuluyor. Evlerimiz toplu konut alanları ve yatay mimari konseptiyle tatil köyleri için de önemli bir alternatif sunuyor.” ifadelerini kullandı.


BENZER YAZILAR