Sanata Doğuştan İyi Bir Gelecek

Yazıyı paylaş:

Doğuş Grubu, “Sanata Doğuştan İyi Bir Gelecek” mottosuyla, yeni nesil sanatçı adaylarına Sanata Bi Yer projesiyle destek veriyor. Sanata Bi Yer, işlerini sergileyecek mekan bulamayan öğrencilere Doğuş Grubu’nun farklı lokasyonlarda bulunan mekanlarında sergileme fırsatı veriyor. Doğuş Grubu bünyesinde bulunan mekanlar galeriye dönüşürken bu mekanlarda sergilenen işlerin bilinirliği artıyor ve öğrenciler ile sanat severler arasındaki bağ gün geçtikçe güçleniyor.

Bu bir çağrı… Sanat severler ve yetenekli öğrenciler için buluşma noktaları tasarlayan Sanata Bi Yer projesi, “Çünkü Sanat Alan İster” diyerek resim, heykel, enstalasyon, fotoğraf, illüstrasyon ve baskıdan oluşan çalışmalara yer veriyor. Sanata Bi Yer web sitesinde katılımcılar kendilerine özel bir profil oluşturuyor ve işlerini sisteme yüklüyor. Yüklenen işler portalın içerik havuzuna düşüyor ve Sanata Bi Yer web sitesinde yayına alınıyor. Farklı disiplinlerden alanında yetkin isimlerin oluşturduğu Danışma Kurulu’nun seçtiği işler Doğuş Grubu lokasyonlarında sergileniyor.

Bugüne kadar web sitesi üzerinden 560’ı aşkın öğrenci Sanata Bi Yer üyesi olarak işlerini duyurma imkanı buldu. Web sitesinde yer alan 120 öğrencinin resim, fotoğraf, enstalasyon, heykel, baskı-edisyon gibi farklı disiplinlerdeki 247 çalışması Doğuş Grubu’na ait mekanlarda “Sanata Bi Yer” buldu.

Sanata Bi Yer ile ilgili ayrıntılı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

Sanat Bi Yer projesini Facebook ve Instagram‘dan da takip edebilirsiniz.


BENZER YAZILAR