SeaPearl Ataköy’de yaşam Eylül’de başlıyor

Yazıyı paylaş:

İstanbul’un getiri potansiyeli “en yüksek”, “denize sıfır tek premium konut projesi” olarak tanıtılan SeaPearl Ataköy’de Eylül sonunda yaşam başlıyor.

Tanıtımı Türkiye ve Dubai’de gerçekleştirilen, satışa çıktığı günden bu yana Türk ve Körfezli yatırımcı tarafından yoğun ilgi gören SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında sona yaklaşıldı.

Kuzu Grup’un Katarlı Qatari Diar şirketiyle ortaklaşa inşa ettiği SeaPearl Ataköy’ün yatırım değeri 2 milyar 700 milyon dolar.

“İhtişam ve lüks kavramlarını yeniden yorumluyor”
SeaPearl Ataköy’de toplam bin 401 konut yer alıyor. 20 katlı 4 bloktan ve 631 konuttan meydana gelen ilk etapta, alanları 88 ile 398 metrekare arasında değişen 1+1’den 4,5+1’e kadar farklı konut tipleri bulunuyor.

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi (CEO) Özen Kuzu, “2 etap halinde inşa ettiğimiz SeaPearl Ataköy’ün 631 konutluk ilk etabında sona gelmiş olmak bizler için gurur verici. Yerli ve yabancı yatırımcıdan tam not alan projemiz, sahip olduğu özelliklerle ihtişam ve lüks kavramlarını yeniden yorumluyor. Körfez ülkelerinin üst düzey aileleri, prensler, ülkemizin sanat, siyaset ve spor alanında ün yapmış isimlerinin ilk etabımıza gösterdiği ilgiden son derece mutluyuz. Şimdi sırada ikinci etabımız var. Tüm enerjimizi yeni etabımıza ve işletmesini Jumeirah’ın üstlendiği otel birimimize vereceğiz. Söz verdiğimiz tarihte 2. etabımızı da tamamlayıp sahiplerine teslim edeceğiz.” diye konuştu.

Hâlihazırda yurtiçinde İstanbul ve Ankara, yurt dışında ise İran ve Cezayir’deki projeleriyle ilgilendiklerini belirten Kuzu, yeni projelere 2018 yılında start vereceklerini de ifade etti.


BENZER YAZILAR