Site Yönetimi Sertifika Programı başlıyor!

Yazıyı paylaş:

Günümüzde önemli meslekler arasında yer alan site yöneticiliği için kaçırılmayacak fırsat!  Apsiyon Akademi tarafından düzenlenen “Site Yönetimi Sertifika Programı” 26 Kasım’da başlıyor.

 

Apsiyon Logo

Apsiyon Akademi ve Işık Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen “Site Yöneticiliği Sertifika Programı”na; yeni iş kurmak isteyenler, kendi işinin sahibi olmak isteyenler, emlak danışmanlığı yapanlar ya da gayrimenkullere yönelik çeşitli hizmetler sunan kişiler başvurabilir.

 

Apartman aidatı ile ilgili bilmeniz gerekenler

Geleceğin site yöneticileri burada!

Geleceğin yöneticilerini günümüzün önde gelen isimleriyle buluşturan eğitim için sınırlı sayıda yer kaldı! Gayrimenkul sektörünün dinamikliği karşısında geleceğin önemli iş alanlarından biri olarak görülen mülk yönetiminin önemi her geçen gün daha da artıyor. Apartman ve site yönetimlerinde profesyonel hizmet beklentisine olan talebin artması, kalabalık sitelerde hizmetlerin yoğunlaşması, kat maliklerinin ve site sakinlerinin beklentisine cevap verebilmek için ciddi mesai harcanması zaruriyeti karşısında yeni bir meslek dalı da kendini gösteriyor.

 

Eğitim 5 hafta sürecek
Her yıl on binlerce konutun inşa edildiği Türkiye’de profesyonel site yönetim hizmetlerine ve dolayısıyla profesyonel site yöneticilerine yönelik ihtiyaç ve talepler de hızla artıyor. Bu talep doğrultusunda düzenlenen ”Site Yöneticiliği Sertifika Programı”nın amacı profesyonel site danışmanlığı ve hizmetleri faaliyetiyle uğraşan ya da bunu düşünen kişilere gerekli olan temel bilgileri; akademik ve tecrübe sahibi, piyasada ilgili alanda kariyer yapmış güçlü eğitmen kadrosuyla uygulamalı bir biçimde sunarak sektörün ve piyasanın ihtiyacı olan nitelikli elemanları yetiştirmek. Konusunda uzman eğitmenlerle uluslararası standartlarda, uygulamalı eğitimlerle geleceğin apartman/ site yöneticilerini yetiştirmeyi hedefleyen sertifika programı 26 Kasım’da başlayıp, 5 hafta sürecek.


BENZER YAZILAR