Sitede yaşamanın 4 avantajı!

Yazıyı paylaş:

Ev satın almak ya da kiralamak kişinin yaşamını şekillendiren çok önemli bir karardır. Bu seçimi yapmadan önce kafanızda sorular birikmiş olabilir. Hangi bölgede yaşayacağınıza karar verdiniz. Peki site içinde, apartmanda ya da müstakil bir evde mi oturacaksınız? Tüm seçeneklerin avantajları ve dezavantajları var, sizin için sitede yaşamanın avantajlarını inceledik. Nerede yaşayacağınız konusunda tereddütleriniz varsa birçok bölgede faklı özelliklere sahip siteler mevcut. İster şehrin merkezinden uzak, yeşil alanı fazla, oksijeni bol bir sitede; ister şehrin merkezinde dilediğiniz lokasyona kolay ulaşabileceğiniz bir sitede konut sahibi olabilirsiniz. Nasıl bir sitede oturabileceğiniz konusunda alışkanlıklarınız size en doğru yolu gösterecektir.

 

İşte sitede oturmanın 4 avantajı…

 

 

1- Olanaklar
Müstakil evlerden ya da apartmanlardan farklı olarak sitelerde ortak yaşam alanları bulunur. Açık-kapalı havuz, spor salonu, market gibi tesisler vardır. Tüm bu olanakların site içinde olması giderlerinizi azaltacağı gibi zamandan da tasarruf etmenizi sağlar. Birçok ihtiyacınızı dışarı çıkmadan site içinde karşılayabilirsiniz.

 

2- Güvenlik
Apartman dairesinde ya da müstakil bir evde güvenlikten siz sorumlu olursunuz. İstenmeyen durumlara karşı kamera, alarm sistemi gibi önlemler almanız gerekebilir. Sitelerde ise güvenlik önlemleri gelişmiştir. Genellikle sitelerde güvenlik personeli, kamera ve alarm sistemi vardır.

 

Daha küçük evde yaşamak için 5 iyi neden!

 

3- Daire planları
Sitelerde her ihtiyaca uygun daire bulunabilir. Daire planları düzenlidir, aynı özelliklere sahip konutlar birbirinin aynıdır. Bazı siteler, hem apartman daireleri hem de müstakil evlerden oluşur. Sadece villa tipi konutlardan oluşan siteler de mevcuttur.

 

4- Daha az sorumluluk
Bir sitede yaşadığınızda sorumluluklarınız azalır. Ortak alanların temizliği, güvenlik ve teknik sorunlar için zaman ve para harcamazsınız. Ödediğiniz aidatlarla tüm bu kalemler profesyoneller tarafından çözülür.

 

Ev taşımanın 10 altın kuralı

BENZER YAZILAR