Sur Yapı’dan Antalya’ya mega şehir projesi

Yazıyı paylaş:

Antalya ilinde modern bir şehir inşasıyla yolan çıkan Sur Yapı, 8 milyar liralık yatırımla Türkiye’nin mega şehir projesini gerçekleştiriyor.

Sur Yapı’dan yapılan açıklamaya göre; 8 milyar liralık yatırımla mega şehir projesini hayata geçiriliyor. Antalya şehrine yeni bir yaşam alanı sunan Sur Yapı, 1 milyon 300 bin metrekare alanıyla yeşil ve mavinin iç içe olduğu Antalya’nın özüne uygun modern bir şehir projesi inşa ediyor.

 

Konut teslimleri bu yıl başlıyor

İlk etabın kaba inşaatının yüzde 95’lik kısmının tamamlandığı projede, 2019 yılı içerisinde ilk etabın teslimleri başlayacak. 19 bin bağımsız bölümden oluşan konut, ofis, home office, dükkân, çarşı, okul, sağlık alanları, ibadet alanları, sosyal alanlar, müzeler ve büyük kent parkıyla beraber Türkiye’nin markası olan Antalya’ya yeni bir Antalya kuruluyor.

 

Yabancıların projeye ilgisi büyük!

Yerli ve yabancı çok sayıda kişi mega projeden konut satın aldı. Rusya, İngiltere ve Güney Kore’nin de aralarında bulunduğu 23 farklı ülkeden vatandaşlara satış gerçekleşti. Türk Cumhuriyetler ve Körfez ülkelerinden de yoğun talebin olduğu projeden, dünya genelindeki Türk vatandaşları da çok sayıda alım yaptı.

İngiltere, Fransa, Avusturya, Belçika, İsviçre, İsveç, Almanya, Hollanda, Kanada ve Norveç’in de aralarında bulunduğu 26 ülkede yaşayan Türk vatandaşları, Sur Yapı Antalya’dan ev sahibi oldu. Aynı zamanda turizmde geçen yılki rekorunu kırarak yılın ilk çeyreğinde turistlerin ilgi odağı olan Antalya’da, yabancıya gayrimenkul satışında da yüzde 47 artış yaşandı.

 

Konut satışları bir önceki aya göre yüzde 33,9 arttı!

 


BENZER YAZILAR