Sur Yapı’dan “Nesiller Boyu Yatırım”

Yazıyı paylaş:

Sur Yapı, İstanbul’da Koşuyolu, Topkapı, Kağıthane, Maltepe, Ümraniye, Sancaktepe, Ispartakule, Bahçekent, Sultanbeyli‘de ve Bursa’da Nilüfer’de bulunan konut projelerinde; Nesiller Boyu Yatırım Kampanyası ile peşin fiyatına vadeli satış fırsatı sunuyor.

Kampanya için son gün 30 Nisan!
İstanbul’un 9 ilçesinde ve Bursa’da yer alan 12 projeyi kapsayan Sur Yapı konut kampanyası Koşuyolu’nda Excellence, Topkapı’da Topkapı Evleri, Kağıthane’de Tempo City, Maltepe’de Yeşilmavi, Ümraniye’de Şehir Konakları, Sancaktepe’de Lavender ve Muhit, Ispartakule’de Bahçeyaka, Bahçekent’te Semt Bahçekent, Sultanbeyli’de Gölbahçe Evleri ve İlkbahar, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde Marka Rezidans projelerini kapsıyor. Peşin fiyatına vadeli satış fırsatının sunulduğu kampanya, 30 Nisan 2018 tarihine kadar geçerli olacak.

Konut fiyatları 214 bin TL’den başlıyor
Sur Yapı bu kampanya ile sektörde bir ilke imza atarak peşin fiyatına vadeli satışları başlatıyor. Kampanya kapsamında yüzde 35 peşinat alınıyor. Altıncı ayda yüzde 15, 12, 24 ve 36’ıncı aylarda yüzde 7 vade farksız ödeme alınıyor. Kalan tutarı ise Sur Yapı bünyesinde 48 sabit vade farksız taksite bölünüyor. Kampanya kapsamında fiyatlar 214 bin TL’den başlıyor. Bulunduğu lokasyona göre fiyatlar değişiklik gösteriyor. 214 bin TL’lik bir konut için 75 bin TL peşinat alınıyor. 6. ayda 32 bin TL, 12, 24 ve 36’ıncı aylarda 15 bin TL vade farksız ödeme alınıyor. Kalan tutar ise yine Sur Yapı bünyesinde vade farksız 48 ay sabit 1.295 TL tutarında taksitlerle ödenebilecek.


BENZER YAZILAR