Sur Yapı’dan Yarı Yarıya kampanyası

Yazıyı paylaş:

Sur Yapı, İstanbul’un iki yakasında yer alan konut projeleri ve ‘Sur Yapı Antalya’ projesini kapsayan ‘Yarı Yarıya’ adında yeni bir kampanya başlatıyor.

Sur Yapı’dan yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında Antalya ve İstanbul’daki projelerde ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme fırsatları ve teslim güvencesi sunulacak.

 

Yarısı peşin yarısı teslimde ödeme kolaylığı

Ödemenin yarısının teslimde, kalan yarısının ise peşin olarak ödeneceği kampanya sınırlı sayıda daire için geçerli olacak. Sur Yapı güvencesinde finanse edilen kampanya ile ev almak isteyenlere farklı ödeme alternatifleri de sunulacak.

Kısıtlı bir süre için devam edecek kampanya İstanbul’un iki yakasında, birbirinden farklı konseptlerdeki konut projeleri ile Avrupa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Sur Yapı Antalya Projesi’nde geçerli olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, kampanyaya ilişkin şu bilgileri verdi:

‘Bu kampanya ile özellikle inşaatı devam eden projelerimizde elimizi taşın altına koyuyoruz ve konut alıcılarına büyük bir imkan sağlayarak kampanya kapsamında ev tutarının yüzde 50’sini teslime bırakıyoruz. Yani bir anlamda müşterilerimizi ‘yarı yarıya’ finanse etmiş oluyoruz. İnşaat maliyetlerinin son 1 yıl içerisinde yüzde 23 arttığı bir dönemde konut alıcıları ve yatırımcılarına böyle bir kampanya sunmanın anlamlı olduğunu düşünüyoruz. Bütün dünyada emtia fiyatları son 6 ayda yüzde 50 ile 70 arasında artış kaydetti. 2021 yılı içerisinde bu maliyetlerin bir kısmı kaçınılmaz olarak inşaat maliyetine yansıyacaktır. Bugünden yapılan konut yatırımının bu maliyet artışlarını kazanca dönüştürme imkanı var.’

Kampanyadan faydalanacak oturumcu müşteriler için teslimde yarısını ödemenin büyük avantaj sağladığını aktaran Elmas, konut alıcılarının teslim sırasında ev tutarının kalan yarısı için uygun kredi koşulları ile kredi kullanabileceğinin ve evin içinde otururken borçlarını uzun vadeye yayabileceğinin altını çizdi.

Elmas, ‘Böylece baştan ev tutarının yarısını ödeyip teslimde de kalan yarısını taksitlendirebilirler. Hemen yarısını peşin veremeyecek olanlar, elinde bir mülkü olup satmak durumunda olanlar ev tutarının bugünden yüzde 50 si için banka kredisi kullanıp teslime kadar sadece banka taksitlerini ödeyerek bir anlamda 0 peşinatla bugünden ev sahibi olma fırsatını yakalamış olacaklar.’ ifadelerini kullandı.

Kampanyanın yatırımcılar için de büyük fırsat oluşturduğunu belirten Elmas, bugünden ev tutarının fiyatını sabitlemiş olduklarını ve teslime kadar evlerin fiyatının arttığını kaydetti.

 

Sur Yapı finansmanı ile bankasız alternatif ödeme

Açıklamada yer alan bilgiye göre, kampanya kapsamında Sur Yapı, İstanbul ve Antalya projelerinde alternatif ödeme planları da sunuyor.

Sur Yapı bünyesinde yarısı peşin, yarısı 24 ay vade farksız ödeme durumunda yüzde 10 indirim uygulanırken diğer yandan alternatif bir ödeme planı olarak yine Sur Yapı finansmanı ile, yarısı peşin, yarısı 0,75 vade ile 60 ay taksitli banka aracısız ödeme planı sunuluyor.

Kampanya kapsamında tamamını peşin almak isteyenler ise İstanbul projeleri için yüzde 20, Antalya projesi için yüzde 15 indirim fırsatından yararlanabiliyor.

Kampanya kapsamındaki Sur Yapı projeleri arasında Sur Yapı Antalya, İstanbul Avrupa yakasında yer alan Topkapı’daki Topkapı Evleri, Kağıthane’deki Tempo City, Ispartakule’deki Bahçeyaka, İstanbul Anadolu yakasında yer alan Sancaktepe’deki Muhit, Maltepe’deki YeşilMavi, Koşuyolu’ndaki Excellence Koşuyolu, Ümraniye’deki Şehir Konakları projeleri yer alıyor.

Bu arada Sur Yapı, Antalya Projesi’yle birlikte, Sancaktepe’de yer alan Lavander ve Ümraniye’de yer alan Şehir Konakları projelerindeki teslimlerle son 1 yıl içinde 1.530 daire ve dükkan teslimi gerçekleştirdi.


BENZER YAZILAR