Tarkan’ın yeni ofisi hangi projede?

Yazıyı paylaş:

Gayrimenkul yatırımlarıyla sık sık gündeme gelen megastar Tarkan, başarılı markalı projelerden biri olan Vadistanbul’un sakinleri arasına katıldı. Megastar Tarkan, Vadistanbul’un Bulvar etabından bir ofis katı satın aldı. 

 

300 bin metrekare ofis alanı

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen ve üç etaptan oluşan Vadistanbul, dünyaca ünlü projelere imza atan İki Design ile SOM Architecture tarafından tasarlandı. Belgrad ormanlarıyla çevrili bir alanda yer alan Vadistanbul projesinde 2 bin 500 konut, 300 bin metrekare ofis alanı, alışveriş merkezi, cadde mağazaları, restoranlar ve 5 yıldızlı otel bulunuyor.

 

Ofis metrekare fiyatları 3 bin 400 TL

İstanbul Sarıyer’de yükselen Vadistanbul Bulvar’da ofis metrekare fiyatları 3 bin 400 liradan başlıyor. Projenin dikkat çeken özelliklerinden biri de ilk özel Havaray’a ev sahipliği yapması. Vadistanbul ortaklığı tarafından projeye özel olarak inşa edilecek olan Havaray, şehrin Metro ağına bağlanacak.

 

Vadistanbul Bulvar nerede?

İstanbul Sarıyer’de Ayazağa Mahallesi’nde konumlanan Vadistanbul Bulvar projesi, anayollara, metroya ve üniversitelere yakın bir yerde bulunuyor.


BENZER YAZILAR