Tavuk kümesi imar barışı kapsamına girer mi?!

Yazıyı paylaş:

İmar barışı için yapılan başvurular Ağustos ayında 4 milyonu aşarken, başvuruda bulunanlarla ilgili gülümseten anekdotlar da yaşanıyor.

Bilindiği gibi, imar barışı başvuruları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ALO 181 Çağrı Merkezi’ne yapılıyor. ALO 181 hattına bırakılan ilginç çağrılar da dikkat çekiyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın vatandaşların işlemlerini daha hızlı yapmaları için hayata geçirdiği ALO 181 hattını arayarak soru ve sorunlarını aktaranlar, aynı zamanda başvurularını da gerçekleştiriyor.

İşte tüm bu görüşmelerde akılda kalan ve gülümseten anekdotlar…

 

“İşim olsun size yemek ısmarlayacağım”
Başvuru yapan bir vatandaş ise telefonda görüştüğü çağrı merkezi çalışanına “İşim olsun size yemek ısmarlayacağım” sözünü verdi.

 

“Almanya’daki mülküm için de imar barışı olur mu?”
Yurt dışından arayan bir gurbetçi ise Almanya’da bulunan mülkü için İmar barışından faydalanıp faydalanamayacağını sordu.

 

“Hatim indirdim”
Rize’den arayan bir vatandaş ise bu uygulamayı başlatanların ölmüşlerine Kur-an’ı Kerim hatimi indirdiğini ve çok dua ettiğini belirtti.

 

“Tavuk kümesi kapsama girer mi?”
Tavukları için büyük bir kümes yaptırdığını belirten başka bir vatandaş ise bu yapının, imar barışı kapsamına girip girmediği sorusunu yöneltti.

 


BENZER YAZILAR