TOKİ arsaları açık artırmaya çıkıyor

Yazıyı paylaş:

TOKİ’nin mülkiyetinde bulunan arsalar 22 Ekim, Perşembe günü açık artırmayla satışa çıkarılıyor. Saat 14:00’da başlayacak müzayede Ankara ve İstanbul’dan karşılıklı canlı yayınlarla eşzamanlı olarak yapılacak.

 

İnternetten canlı yayında müzayede

TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki konferans salonu merkez olmak üzere, eşzamanlı olarak TURYAP’ın İstanbul’daki genel müdürlüğünün müzayede salonuyla bağlantıya geçilecek. İnternet üzerinden teklif vermek isteyenlerse, turyap.com.tr adresinden müzayedeyi canlı olarak takip edebilecek. Böylece TOKİ’nin müzayedesine Türkiye’nin her şehrinden katılmak mümkün olacak. TOKİ arsalarının müzayedesine katılma şartı, TURYAP hesabına teminat yatırılması. İnternet üzerinden teklif vereceklerin de teminat yatırarak TURYAP web sayfasından kayıt yaptırmaları gerekiyor.

 

59 arsa sahibini bulacak

TOKİ’ye ait 18 şehirde bulunan 59 arsa KDV muafiyetine sahip. Ödeme seçenekleri peşin veya yüzde 5 ila 25 arasında değişen peşinatlara göre 24 aydan 60 aya kadar vadelenerek belirlendi.

Açık artırmaya çıkacaklar arasında akaryakıt-LPG istasyonu, konut, ticaret, turizm alanları, sanayi depolama, kentsel servis, özel öğretim, idari ve kültürel tesis, ticari rekreasyon alanı gibi niteliklere sahip arsalar yer alıyor.

  


BENZER YAZILAR