TOKİ bu şehirlerde 26 arsayı satışa çıkarıyor!

Yazıyı paylaş:

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ’den arsa yatırımı yapmak isteyenleri yakından ilgilendirecek bir haber geldi. TOKİ,4 şehirde 26 arsayı satışa çıkardığını açıkladı. Peki, TOKİ’nin satışa sunduğu arsalar hangi şehirlerde? İşte detaylar…

 

TOKİ’nin satışa çıkardığı arsalar hangi şehirlerde?

TOKİ’nin satışa çıkaracağı arsaların yer aldığı şehirler şöyle; Ankara, Diyarbakır, İstanbul ve Kocaeli. Bu şehirlerinde toplam 307 milyon 382 bin 63 metre büyüklüğünde 26 adet arsa, muhammen bedeli yaklaşık 319 milyon TL olan arsalar olarak “açık artırma” yöntemi ile satılacak.

 

TOKİ’nin satışa sunduğu arsaların nitelikleri neler?

TOKİ’nin satışa sunduğu arsaların nitelikleri şöyle sıralanıyor: konut, küçük sanayi sitesi, özel eğitim, özel sağlık, konut dışı kentsel çalışma ve akaryakıt imarlı arsalar.

TOKİ’nin satışa sunduğu arsalar bu şehirlerde:

 

İstanbul

Başakşehir Kayabaşı’nda özel eğitim, özel sağlık, akaryakıt, Gaziosmanpaşa Küçükköy’de konut niteliğinde imarlı arsalar.

 

Ankara

Çankaya’da Çayyolu’nda konut, Pursaklar’da konut, Yenimahalle Yakacık’ta küçük sanayi sitesi niteliğinde imarlı arsalar.

 

Diyarbakır

Yenişehir Üçkuyu’da konut imarlı arsalar.

 

Kocaeli

Koceli’nin Gölcük ilçesine bağlı İhsaniye’de konut dışı kentsel çalışma niteliğinde imarlı arsalar.

 

TOKİ müzayedesi ne zaman?

TOKİ müzayedesi 29 Mayıs 2018 tarihinde saat 13:30’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek.

 


BENZER YAZILAR