TOKİ İstanbul Projeleri!

Yazıyı paylaş:

Ev sahibi olmak isteyenlere uygun fiyatlı konut fırsatı sunan TOKİ, İstanbul’da birçok projeye imza atıyor. TOKİ konutları diğer illerde olduğu gibi İstanbul’da da yoğun ilgi görüyor. TOKİ’nin 2016 Ağustos üretim raporuna göre 81 ilde toplam 731 bin 009 konut üretildi. Bu projelerin 596 bin 174’ü satılırken, 577 bin 417 konut sahiplerine teslim edildi. TOKİ’nin gerçekleştirdiği projeler arasında dar ve orta gelir, alt-yoksul gelir ve emekliler gibi farklı gruplara özel konut projeleri bulunuyor. TOKİ İstanbul projeleri de birçok kişiyi ev sahibi yapıyor.

7 soruda TOKİ’ye başvurma rehberi!

İstanbul TOKİ projeleri hangi bölgelerde?
TOKİ, 2016 yılı için İstanbul’da 7 bin 500 konut yapacağını açıkladı. Peki, TOKİ İstanbul projeleri hangi bölgelerde bulunuyor? Avrupa yakasındaki TOKİ İstanbul projeleri  BaşakşehirKayabaşı ve KüçükçekmeceHalkalı ve Gaziosmanpaşa bölgesinde yoğunlaşırken, Anadolu yakasındaki TOKİ İstanbul projeleri  Tuzla ve Ümraniye’de yoğunlaşıyor. Anadolu yakasında Tuzla’da yaklaşık 5 bin evin yılsonuna kadar satışını gerçekleştirmeyi bekleyen TOKİ, kalan 2 bin 500 evin tamamını da Avrupa yakasında Kayabaşı, Esenler ve Gaziosmanpaşa’da satışa sunacak.

İşte İstanbul TOKİ projeleri…

Maltepe 1. Etap Başıbüyük Projesi
İstanbul’un en merkezi ilçelerinden biri olan Maltepe’deki TOKİ Evleri 300 konuttan oluşuyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yenilenen konutların yapıcı firması Ak İnşaat. Proje henüz inşaat aşamasında.

TOKİ indirim kampanyası başladı!

Ataşehir İlçesi Şerifali Çiftliği Projesi
Konut + sosyal donatı kapsamında tasarlanan TOKİ Ataşehir projesi 312 konuta sahip. Yapımcı firması Karakoç İnşaat olan TOKİ konutlarının kapıcı daireleri de mevcut. 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri olan evler (net) 88-105 metrekare arasında değişen ölçülere sahip. 180 ay vade ile satışa sunulacak olan dairelerin fiyatları 72.000-97.500 TL arasında değişiklik gösteriyor. Proje henüz inşaat aşamasında.

Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 232 Adet Konut Projesi
TOKİ Tuzla Evleri 2+1 ve 3+2 seçenekleri olan 232 konuttan oluşuyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hazırlanan proje inşaat aşamasında.

 

TOKİ İstanbul

Başakşehir İlçesi Kayabaşı 919 ada 6 parsel 4.Etap Projesi
TOKİ Kayabaşı 4. Etap projesi konut ve sosyal donatılar kapsamında 435 adet konut ve 29 ticari dükkanı içeriyor. Yapımcı firması Seç Yapı İnşaat olan proje henüz inşaat aşamasında.

Küçükçekmece Halkalı Projesi
Tek-Art İnşaatın yapımcılığını üstlendiği kentsel dönüşüm projesi 912 konuttan oluşuyor. Konutların inşası tamamlandı.

Küçükçekmece Halkalı (182/1) 2. Kısım Projesi
Tek-Art İnşaat tarafından yapılan projede 182 konut, ilköğretim okulu, ticaret merkezi ve spor salonu mevcut. Proje kentsel dönüşüm için yapıldı ve inşası tamamlandı.

Küçükçekmece Halkalı (182/1) 3. Kısım Projesi
Tek-Art İnşaat tarafından kentsel dönüşüm kapsamında yapılan proje 1152 konuttan, sosyal donatı ve ticaret merkezinden oluşuyor. Projenin inşası tamamlandı.

TOKİ Kayasehir ara gorsel

Esenler İkitelli 1. Etap
Alt gelir grubu için satışa sunulan proje Delta İnşaat tarafından gerçekleştirildi. 678 konutluk TOKİ Evleri’nin inşası tamamlandı.

Tuzla Emlak Konutları 1. Etap 1.Kısım Projesi
Emay İnşaat tarafından İstanbul’un yıldızı yükselen ilçelerinden Tuzla’da inşasına başlanan proje 18 blok, 666 konut, 8 ticari ünite ve sosyal tesislerden oluşuyor. 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan evlerin ölçüsü 84 metrekare ile 118 metrekare arasında değişiyor. Projenin inşası tamamlandı.

Ümraniye 100 Konut Projesi
Doğa İnşaat tarafından gerçekleştirilen projede 100 konut mevcut. Projenin inşaatı bitmiş durumda.

Tuzla 1.Bölge 760 Konut Projesi
Makek İnşaat ve Hasan Ekşi İnşaat tarafından kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştirilen projede 760 konut mevcut. Projenin inşası tamamlandı.


BENZER YAZILAR