TOKİ Küçükçekmece arsa ihalesine yoğun ilgi

Yazıyı paylaş:

TOKİ’nin Küçükçekmece ilçesi Kartaltepe Mahallesi’ndeki 20 bin 776 metrekarelik arsasının gelir paylaşım modelli ihalesinin ikinci oturumu tamamlandı.

İhalesinin ikinci oturumuna katılan beş firmadan Torkam İnş. & Nar Kentsel Dönüşüm İş Ortaklığı’nca, arsa satış karşılığı toplam satış geliri için 900 milyon lira, idare payı geliri için 324 milyon lira teklif sunuldu.

Küçükçekmece’deki 20 bin 776 metrekarelik alan için TOKİ tarafından düzenlenen ihalenin ikinci oturumu tamamlandı.

İhaleye Makro İnş, Ak Yapı İnş, Fuzul Yapı İnş.& Al Zamil Gayrimenkul & Seha İnşaat İş ortaklığı ve Gül Yapı & Çebi Yapı İş Ortaklığı ve Torkam İnş. & Nar Kentsel Dön. İş Ortaklığı katıldı.

Gelir paylaşım modeliyle yapılan ihalenin ikinci oturumuna katılan beş firmadan Torkam İnş. & Nar Kentsel Dönüşüm İş Ortaklığı, arsa satış karşılığı toplam satış geliri için 900 milyon lira, idare payı geliri için 324 milyon lirayla en yüksek teklifi verdi.

 

“Merkezi olması nedeniyle ihaleye ilgi yoğun”

TOKİ Başkanı Ergün Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, D100 Karayolu’nun hemen yanında yer alan arazinin, Sefaköy metrobüs durağına çok yakın ve ulaşım hattının kesiştiği noktada olduğunu belirtti.

“Arsamızın ulaşım yollarına yakın olması, bölgenin çeşitliliği, alt yapısı tamamlanmış bölgede bulunması yatırımcılarımız için yeni bir fırsat sunuyor.” diyen Turan, arsanın merkezi konumda olması nedeniyle ihaleye ilginin yoğun olduğunu söyledi.

 

Kaynak: AA


BENZER YAZILAR