Türkiye’nin en fanatik evleri!

Yazıyı paylaş:

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde, binalarının dış cephe boyası milli takım, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Kocaelispor’un renklerinden oluşan site büyük ilgi görüyor.

 

 

Kiracılar değil ev sahipleri tuttukları takıma göre ev seçiyor
Taraftar Evleri adıyla tanınan, 97 daire ve 6 bloktan oluşan site 2015 yılında yapıldı. Müteahhit Metin Torunoğulları, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu projeyi futbolu çok sevdiği için gerçekleştirdiğini belirterek şu mesajı verdi:

“Spor terörü nedeniyle bir slogan geliştirmek istedim ve insanların, taraftarların bir arada yaşamasını istedim. ‘Biz birlikte oturmayı öğrendik, siz de birlikte seyretmeyi öğrenin’ diye slogan geliştirdim ve böyle bir taraftar sitesi yapmak istedim. 6 bloktan oluşuyor. Kocaelispor, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş ve milli takım olmak üzere. Bu takımların bütün maçlarını bina sakinleri beraber izliyorlar. Burada oturan bina sakinleri, tuttukları takımların renkleri taşıyan binalardan daire aldılar ama kiracılar için fark etmiyor. Boş olan daireyi tutuyorlar.”

Sitede yaşamak isteyenler çok
Site yöneticisi Erol Dağcı da 2015 yılının Ağustos ayında dairesini teslim aldığını kaydederek, “Taraftar sitesi adını almasının nedeni ise bütün takımların taraftarlarının kaynaşması. Sitenin bahçesinde futbol sohbetleri güzel bir ortam oluşturuyor. Sitemize çok talep var. Oturmak isteyen kiralamak isteyen, satın almak isteyen oluyor.” diye konuştu.

 

 

 

 


BENZER YAZILAR