Ünlüler 2016’ya “ev”lenerek girdi!

Yazıyı paylaş:

Ünlü isimler 2016’ya gayrimenkul açısından hareketli başladı. Kimi arsa kimi daire satın aldı, kimiyse elindeki gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte ünlü isimlerin 2016’nın ilk ayındaki yatırım tercihleri…

 

Hadise’nin tercihi Bodrum

Kazancını gayrimenkulle değerlendiren ünlü isimlerden biri de Hadise… Ünlü şarkıcı son olarak Bodrum Türkbükü’nde bir arazi satın aldı. Uzun süredir bu bölgede arazi bakan Hadise, bu yaz açmayı düşündüğü beach için Türkbükü’nden 2 milyon euro değerinde bir arsa satın aldı.

Acun Ilıcalı’dan 8 milyon liralık Alaçatı yatırımı

Bu yılın ilk ayında arsa yatırımı yapan diğer bir ünlü isim ise Acun Ilıcalı…  Ilıcalı’nın tercihi Fatih Terim, Demet Akbağ gibi ünlü isimlerin yatırım yaptığı Alaçatı oldu. Alaçatı’dan 200 metrekare satın alan Ilıcalı, bu yer için 8 milyon lira ödedi.

Gülşen gözünü Alpler’e dikti

Şarkıcı Gülşen’nin yatırım tercihi ise İsviçre’deki Alpler oldu. Alpler’de dağ evi bakan ünlü şarkıcı, fiyatları 2 milyon euro’dan başlayan lüks evlerden alıp yılın bir bölümünü İsviçre’de geçirecek.

Evlerini satışa çıkardılar

2016’da ev alanlar kadar değerlenen evlerini satanlar da vardı. İşte evlerini satışa çıkaran ünlü isimler…

Orhan Gencebay’ın yalı dairesi 4.5 milyon dolara satışta

Ünlü sanatçı Orhan Gencebayİstanbul Rumelihisar’daki  yalı dairesini satışa çıkardı. Boğaz’a sıfır konumdaki lüks dairenin satış fiyatının 4.5. milyon dolar olduğu iddia edildi.

 

Microsoft CEO’su Satya Nadella’nın 3.5 milyon dolarlık evi

Microsoft CEO’su Satya Nadella, Seattle bölgesindeki muhteşem evini satışa çıkardı… Görenlerin hayran kaldığı, göl ve dağ manzaralı ev 4 yatak odası, 3 banyo ve 370 metrekareden fazla açık alandan oluşuyor. Nadella, 2000 yılında 1.38 milyon dolara aldığı evini şu an 3.5 milyon dolara satıyor.

Ünlü DJ Calvin Harris’in villası 10 milyon dolar

Ünlü DJ Calvin Harris, 2013 yılında satın aldığı Los Angeles‘taki villasını 10 milyon dolara satışa çıkardı. Şehir manzaralı evin girişi budizmden ilham alınarak tasarlanmış.

 


BENZER YAZILAR