Villa’de PIAR’ın doğa evleri ile yepyeni bir yaşam

Yazıyı paylaş:

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR bahçeli doğa evleri projesinin tamamlanan ilk örnek konutu, geçtiğimiz hafta sonu alıcıları için görücüye çıktı. İlk gün 12 evin satışının gerçekleştiği projede konutların satışı sürüyor.

20 milyon 143 bin 463 metrekare yemyeşil ormanlık alan ile çevrili, Silivri’nin Balaban mevkiinde konuşlanan Villa’de PIAR projesi, doğa içerisinde yaşamak isteyenler için 11 bin 150 metrekare net alana yayılmış olarak, toplam 42 bahçeli doğa evinden oluşuyor. Lansman kapsamında uygun fiyatlarla satışı devam eden konutlar, ev sahibi olmak isteyen kullanıcılarını bekliyor.

Yüksek tavanlı loft evler ferah bir görünüm sağlıyor

Türkiye’de de son yıllarda tercih edilmeye başlayan loft konseptine uygun olarak, 6 metrelik yüksek tavan yapısı ile dikkat çeken Villa’de PIAR, geniş pencere detayları ile de kullanıcılarına oldukça ferah bir iç mekan alanı sağlıyor.

3 tip ev seçeneğinin sunulduğu projede; 3+1 evler yaklaşık 270 metrekare bahçe içinde 100 metrekare brüt alana, 2+1 evler ortalama 250 metrekare bahçe içinde 92 metrekare brüt alana ve 1+1 evler ise yaklaşık 150 metrekare bahçe içinde ve 47 metrekare brüt alana sahip bulunuyor.

Villa’de PIAR projesinin sosyal olanakları arasında; spor alanı, çocuk oyun ve parkur alanı, açık sinema alanı ile kamp ve mangal alanlarıyla donatılmış üniteler yer alıyor.

Teslimatlar Haziran 2021’de

Deprem yönetmeliğine uygun olarak taşıyıcı sisteminin betonarme, dış cephesinin yangına, ısıya ve soğuğa dayanıklı metal panel ile yapıldığı Villa’de PIAR, alıcılarına müstakil bahçeli, güvenlikli, ferah yüksek iç mekana sahip, sosyal ve yeşil alanları ile hem şehre yakın hem de huzur dolu bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor.

Türkiye’de ilk defa çevre lokasyon kullanım kılavuzuna sahip olmasıyla da dikkat çeken Villa’de PIAR projesinin yakın çevresindeki yerlere mesafesi ise şöyle: Değirmendere göletine 7,1 km / 13 dk; kamp, plaj ve deniz bölgesine 19,8 km / 18 dk; Silivri sahiline 27,2 km / 26 dk; Danamandıra Gölü’ne 28,3 km / 26 dk ve Kıyıköy’e 66 km / 70 dk.


BENZER YAZILAR