WhatsApp ile emlak satışlarınızı nasıl hızlandırırsınız?

Yazıyı paylaş:

WhatsApp sunduğu pek çok avantaj sayesinde hem gayrimenkul ofislerinin iç iletişiminde hem de danışmanların müşterilerini doğru gayrimenkule yönlendirmelerinde oldukça etkili bir kanal olmaya başladı.

Milyonlarca kullanıcısı olan WhatsApp bugün gayrimenkul profesyonellerinin de iş araçlarından biri oldu. Siz de WhatsApp’ın avantajlarını kullanarak emlak satış ve kiralamalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Peki gayrimenkul danışmanları WhatsApp’tan nasıl yararlanabilir? WhatsApp’ı emlak pazarlama stratejinizin bir parçası olarak kullanırken nelere dikkat etmelisiniz?

 

İşte gayrimenkul danışmanları için WhatsApp ile ilgili birkaç iyi öneri…

WhatsApp’ı web sitenizde görünür bir yere ekleyin

• WhatsApp’ı alıcılarla sohbet etmek, diğer profesyonellerle bilgi alışverişinde bulunmak, soruları anında cevaplamak, sohbet mesajlarında alınan mülklerle ilgili soruları hatırlatmak ve daha fazlasını yapmak için kullanabilirsiniz.

 

Profil görselinize özen gösterin

• Gayrimenkul ofisinizin logosunu kullanabileceğiniz gibi, kişisel imajınızı ve işinizle ilgili müşterilerinizde uyandırmak istediğiniz güven duygusunu veren bir profil fotoğrafı tercih edebilirsiniz.

 

Emlak dünyasında emojilere değil, REmojis’e yer var!

 

WhatsApp grubu oluşturun

• WhatsApp’ta farklı gruplar oluşturabilirsiniz. Örneğin gayrimenkul ofisinizde birlikte çalıştığınız danışmanlarla bir iç grup kurmak bunlardan biri. Gayrimenkul ofisinin genel başarısında gerekli olan etkin bir iletişim kanalı olarak yararlanabilirsiniz.

• Bir başka WhatsApp grubu fikri de yerel emlak grupları… Bunun için ilk adım, bulunduğunuz bölgede özel bir Facebook veya WhatsApp grubu olup olmadığını öğrenmek…

 

Ev ziyareti randevularını daha iyi planlayın

Zingat.com‘da potansiyel müşterilerinizin size doğrudan ulaşabilmesi için Whatsapp ile hızlı iletişim özelliği bulunuyor. İlanınızla ilgilenenler sizinle Whatsapp üzerinden anında iletişim kurabilir ve kolayca detaylı bilgi alabilir.

• Ayrıca, bir ev satın almak ya da kiralamak için size aradığı konutun bilgilerini veren müşterinize portföyünüzdeki uygun emlakların ilanlarını, WhatsApp üzerinden iletebilir; aynı zamanda durum güncellemesi ile güncel ilanlarınızın fotoğraflarını ve videolarını paylaşabilirsiniz.

• Emlak sitesindeki linkler üzerinden yapacağınız bu paylaşım sayesinde, müşteriniz, yakından görmek istediği ilanları seçebilir. Bu da zaman yönetimi konusunda hem size hem de müşterilerinize avantaj sağlayacaktır.

• WhatsApp, video içeriğini kapsamlı bir şekilde destekleyen bir platform olduğundan, ilan videolarınızı da kişilere direkt gönderebilirsiniz.

• Küçük bir hatırlatma… Hafta içi iletişime geçtiğiniz müşterileriniz büyük kısmı gündüz saatlerinde çalışıyor… Bu da telefonda konuşmak için yoğunlukları ve birtakım iş toplantıları nedeniyle her zaman uygun olamadıkları anlamına geliyor. WhatsApp bu noktada imdadınızı yetişebilir. Kısa mesajlaşmalarla iletişimi sağlayabilirsiniz. Çalışan müşterilerine WhatsApp mesajı gönderirken kısa, özenli ve müşterinizin sorusuna net yanıtlar yazmalısınız.

 

ZingatPRO kullanıyorsanız WhatsApp kaçınılmazdır

• ZingatPRO, cepten ilan vermenin en kolay yoludur. ZingatPRO uygulamasını Google Play veya App Store’dan cebinize indirin; hızlı olun, takip edin, iletişim kurun, güncel kalın.

• ZingatPRO kullananlar ilanlarını daha çok ve farklı müşteriye ulaştırmakla kalmıyor; aynı zamanda müşterilerle WhatsApp üzerinden anlık iletişime geçerek gayrimenkul satış ve kiralama işlemlerini artırıyor.

 

Emlak satışında ZingatPRO kullanmanın 4 avantajı!

 

Mesaj istatistiklerini takip edin

• WhatsApp, gönderilen ve alınan mesajların sayısını görmek için seçenekler sunar. Bu şekilde, uygulamanın sizin için ne kadar iyi çalıştığını takip edebilirsiniz.

 

WhatsApp nedir?

WhatsApp, ücretsiz bir akıllı telefon uygulaması ve Facebook’un sürekli olarak geliştirdiği, kullanıcılarına işlevselliği ve faydalarını artırmak için yeni araçlar ekleyen harika bir pazarlama aracı… WhatsApp, akıllı telefonlara indirilen bir uygulama ve ücretsiz olarak mesajlaşma fırsatı tanıyor. Bu uygulama sayesinde sadece ses kaydı değil, aynı zamanda fotoğraf, video, ses, konum bildirisi ve durum güncellemesi (fotoğraf ve video paylaşımı) yapılabiliyor.

Emlak satışlarınızda sosyal medyayı kullanmanın 3 kolay yolu

 


BENZER YAZILAR