Yazı Bodrum’da geçirmek isteyenler için ev fiyatları!

Yazıyı paylaş:

Bodrum, Muğla’nın en kalabalık aynı zamanda tüm yılların en turistik ilçesi… Yaz aylarında nüfusun hızlı bir artış gösterdiği Bodrum, koyları ve plajlarıyla tatilcilerin gözde tatil merkezlerinden biri.

Emlak sitelerinde de yaz mevsimi geldiğinde “yazlık ev aramalarının yüksek olduğu Bodrum’da satılık ev ve kiralık emlak fiyatları yakından takip ediliyor. Satılık ve kiralık daire alternatifin fazla olduğu Bodrum’da hemen hemen her bütçeye uygun ev bulmak mümkün. Peki, Muğla’nın turistik ilçesi Bodrum’da satılık daire fiyatları son bir yılda ne kadar arttı? Bodrum satılık daire fiyatı ne kadar?

İşte yazı Bodrum’da geçirmek isteyenler için ev fiyatları…

 

Bodrum satılık daire fiyatları son bir yılda yüzde 1.15  arttı!

Yazlık ev aramalarının yüksek olduğu Bodrum ev sahibi olmak isteyenlerin ilgi odağında. Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, Bodrum satılık konut piyasasında son bir yılda satılık konut fiyatları yüzde 1.15  artış gösterdi.

Bodrum ilçesinde 100 metrekarelik bir ev için ortalama konut metrekare fiyatları 5 bin 89 TL olurken, konut yatırım geri dönüş süresi 20 yıl olarak hesaplanıyor.

Zingat.com Bölge Raporu Mayıs 2018 verilerine göre; Bodrum satılık daire fiyatı ortalama 100 metrekare için, 381 bin 679 TL ile 636 bin 100 TL arasında değişirken, ortalama konut satış fiyatı 508 bin 905 TL olarak belirtiliyor.

 

Bodrum kiralık daire fiyatları ne kadar?

Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, Bodrum kiralık daire fiyatı ortalama 100 metrekare için, minimum 1.611 TL, maksimum 2 bin 685 TL arasında değişirken, ortalama kira fiyatı, 2 bin 148 TL olarak gösteriliyor.

 

 

Yazlık ev için mobilya seçimi nasıl yapılır?

 


BENZER YAZILAR