Yeni Fikirtepe için güçler birleşti

Yazıyı paylaş:

Türkiye’nin ilk büyük ve planlı kentsel dönüşüm projesine ev sahipliği yapan Fikirtepe için 17 şirketin birleşerek kurduğu Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği tarafından Fikirtepe Platformu oluşumu hayata geçirildi. Platformun başkanlığını Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu üstlendi.

Ortak aklın buluşması

Fikirtepe Platformu Başkanı Ali Nuhoğlu, “Tarihte fikrin merkezi olarak konumlanan Fikirtepe’de ‘ortak aklın buluşma noktası’ olarak bu platformu kurduk. Ortak bir zeminde buluşalım istedik. Bizler inşaat şirketiyiz, yapı kadar altyapı sağlamlığı da bizler için önemli. Dolayısıyla Fikirtepe’de proje geliştiren firmalar olarak, kuruluş altyapısı ne kadar sağlam olursa, ne kadar çok firma oluşturduğumuz platforma katılırsa, o denli güçlü bir sinerji oluşturacağımıza inanıyoruz.” diye konuştu.

Kadıköy Fikirtepe’deki kentsel dönüşümünün tüm tarafların beklentilerini karşılayacak şekilde tamamlanmasınının yanı sıra dönüşüm sürecinde projedeki bütün paydaşların kendini ifade edebileceği bir iletişim ortamına kavuşması amaçlıyor. 

Fikirtepe Platformu üyeleri kimler?

Fikirtepe Platformu üyeleri arasında Baysaş, CC Group, Dumankaya, Ekşioğlu Yapı, Emay, Erkan Grup, Güral İnşaat, Haldız İnşaat, Nuhoğlu, Pana Yapı, Sefa İnşaat, Selka NSK, Sinanlı Yapı & Yiğit Group, SVR Group, Şua İnşaat, Teknik Yapı ve Vartaş yer alıyor.

.


BENZER YAZILAR