Yoksa siz Zingat Prestij Dergisi’nin yeni sayısını okumadınız mı?

Yazıyı paylaş:

“Emlak. Bilgi. Güven.” sloganıyla yola çıkan gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat.com, gayrimenkul sektörüne bu kez Zingat Prestij Dergisi isimli yayını ile ses getirdi.

 

Zingat Prestij Dergisi (Kasım 2020) sayısını okumak için tıklayın!

 

Zingat Prestij Dergisi (Temmuz 2020) ilk sayısını okumak için tıklayın!

İlk sayısı 2020 Temmuz ayında yayımlanan Zingat Prestij Dergisi online olarak Zingat.com Zingat Rehber bölümünden de okunabiliyor.

 

Yayın hayatına temmuz ayında başlayan Zingat Prestij Dergisi, ilk sayısı ile okurlarını selamladı. Zingat kurumsal üyeleri ve gayrimenkul profesyonellerinin yanı sıra Zingat’ın tüm iş ve sosyal paydaşlarına da seslenen dergi üç ayda bir yayınlanıyor.

 

“Dergimiz, Zingat’ın emlak sektörünün daha güvenilir ve şeffaf olmasını sağlamak vizyonuna katkıdır”

Zingat.com CEO’su Ahmet Kayhan, Zingat Prestij Dergisi’nin ilk sayısına özel olarak verdiği mesajda, “Gayrimenkul gibi temel sosyo-ekonomik bir değer ile teknolojinin kesiştiği yerde faaliyet gösteren bir şirket olarak, biz de bu değişimden olumlu ve olumsuz nasibimizi aldık ve alıyoruz. Pozitif düşünce ve müspet harekete yürekten inanan bir grup insan olarak buradan çıkardığımız dersler sonrasında nasıl daha faydalı olabiliriz, nasıl değer inşa edebiliriz ve nasıl insanları daha mutlu kılabiliriz etrafında şekilleniyor. Bu düşünce paralelinde elinizdeki dergi de -her ne kadar klasik bir medya olsa da artık- bizim durduğumuz yerden gördüklerimizi paylaşmak, sektörümüzdeki gelişmeleri/değişimi duyurmak, emlak sektörünün daha güvenilir ve şeffaf olmasını sağlamak vizyonuna katkı amacıyla hazırlandı.” dedi.

 

Zingat Prestij Dergisi’ni online okumak isteyenler için

Gayrimenkul sektörü ile ilgili gelişmelerden gündem belirleyen aktüel konulara, gayrimenkul ofisleri ve danışmanlarla yapılan söyleşilerden yeni konut projelerine, emlak piyasası analizlerinden özel röportajlara, köşe yazılarından dünyada öne çıkan emlak haberlerine dek geniş içeriğe ve zengin görsel anlayışa sahip ZİNGAT PRESTİJ DERGİSİ’ni okumak için linki tıklayın!

 

Zingat Prestij Dergisi sayfalarında yer almak ister misiniz?

Zingat Prestij Dergisi’ne reklam vermek için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.

 


BENZER YAZILAR