Zincirlikuyu’daki Propa Plus’ta daire teslimleri

Yazıyı paylaş:

Şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence projesinde anahtar teslimleri başladı. İstanbul Zincirlikuyu’da hayata geçirilen projeden ev alanlar, dairelerini teslim aldı.

Zincirlikuyu metro istasyonuna 3 dakika, Levent metro istasyonuna 10 dakika yürüme mesafesi ile yatırımcıların yakın markajındaki Propa Plus Residence, sadece 38 rezidans daireden oluşuyor. İstanbul’un yaşam ve yatırım değeri en yüksek bölgelerinden Zincirlikuyu’da yapımı tamamlanan Propa Plus’ta daireler, ister ofis ister konut olarak kullanılabiliyor.

 

Yüksek prim getirisi

Daire teslimine ilişkin açıklamada bulunan Propa CEO’su Can Özçiçek, “Propa Plus Residence butik bir proje. Projede ev artı ev konforu sunuluyor. Üst katta eviniz, alt katta ev sıcaklığında size özel alanlar bulunuyor: Sinema odası, Plus lounge, toplantı ve davet odası, spor salonu ve pilates stüdyosu bunlardan sadece birkaçı” açıklamasını yaptı.

Propa CEO’su Can Özçiçek, 3. havalimanı metro istasyonunun ilk istasyon durağının Gayrettepe’de olması nedeniyle bu lokasyondaki projelerde kısa sürede çok yüksek prim getirisi olacağına dikkat çekti ve “Gayrimenkul yatırımı açısından yüksek prim getirmesini beklediğimiz projemizi tamamladık ve anahtar teslimine başladık. Bu özel projeye yatırım yapan herkes kazançlı çıktı” dedi.


BENZER YAZILAR