Zingat.com Bronz Effie ödülünü aldı!

Yazıyı paylaş:

EĞLENCELİ VE ETKİLEYİCİ KAMPANYALARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ

Türkiye’nin lider gayrimenkul ve bilgi pazarlama platformu Zingat.com, “Zingat.com Diyor ki” reklam kampanyasıyla Effie Türkiye 2018 Ödülleri’nde Çoklu Perakende kategorisinde Bronz Effie Ödülü’nün sahibi oldu. Zingat.com Pazarlama Direktörü Fırat Koç, “Eğlenceli ve etkileyici kampanyalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

 

 

Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği’nin, Effie Worldwide Inc. işbirliğiyle düzenlediği 10. Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması’nın kazananları belli oldu. En etkili reklam ve pazarlama iletişimi kampanyalarının ödüllendirildiği Effie 2018’de Zingat.com, “Zingat.com Diyor ki” reklam kampanyasıyla Çoklu Perakende kategorisinde Bronz Effie Ödülü’nü kazandı.

 

 

Tüm dünyada 42 ülke ve 6 bölgede düzenlenen en etkili reklam ve pazarlama iletişimi kampanyalarının ödüllendirildiği Effie 2018’in Türkiye ayağında bu yıl 20 altın, 18 gümüş, 32 bronz olmak üzere toplam 70 ödül sahiplerini buldu. Effie Türkiye’ye, 1 Ocak 2017 ile 1 Mart 2018 arasında TV, basın, radyo, açık hava, sinema ve internet mecralarından en az birinde yayınlanmış ulusal ve bölgesel kampanyalar katıldı.

 

 

“Zingat.com Diyor ki” reklam kampanyası; gayrimenkul yatırımında lokasyon seçimine dikkat çeken ve il, ilçe, mahalle emlak bilgileriyle ilgili yararlı veriler sunan Zingat.com’un Bölge Raporu uygulamasını esprili hikâyelerle aktaran dört reklam filminden oluşuyordu. Etkin ve eğlenceli üslubuyla dikkat çeken bu kampanya, Bronz Effie Ödülü’nü kazandırdı.

 

 

Ödül hakkında görüşlerini paylaşan Zingat.com Pazarlama Direktörü Fırat Koç şunları söyledi: “Pazarlama ve iletişim alanında dünyanın en zorlu ve itibarlı yarışması kabul edilen bu özel yarışmada ödüle layık görüldüğümüz için tüm Zingat.com ailesi olarak son derece heyecanlı ve gururluyuz. ‘Zingat.com Diyor ki’ adlı reklam kampanyamıza çok güzel dönüşler aldık. Bu ödülle işimizi ve başarımızı taçlandırmış olduk. Kampanyada emeği geçen herkese ve değerli jüri üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu ödülle birlikte artan motivasyonumuzla, gayrimenkul sektörü için bilginin önemini ve verinin gücünü vurgulayan mesajlarımızı kullanıcılara aktaracağımız eğlenceli ve etkileyici kampanyalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.”

 

Aradığın evi cepte bil!

 


BENZER YAZILAR