Zingat.com “Satışta İkna Eğitimleri” ile Samsun’daydı!

Yazıyı paylaş:

“Emlak. Bilgi. Güven.” sloganıyla yola çıkan gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat.com, sektöründeki yenilikçi projeleriyle dikkat çekmeyi sürdürüyor. Gayrimenkulde bilgi ve verinin değerini öne çıkaran çalışmaları ve projeleriyle dikkat çeken Zingat.com, Türkiye’nin pek çok ilinde gayrimenkul danışmanlarına yönelik Satışta İkna Eğitimleri düzenliyor.

Zingat.com Müşteri Mutluluk Ekibi’nin, düzenlediği “Satışta İkna Eğitimleri” ile gayrimenkul danışmanlarının başarılarını artırmayı hedefliyor.

Bu kapsamda Türkiye’nin her ilinde eğitimler düzenlemeyi amaçlayan platformun “Satışta İkna Eğitimleri” isimli seminerlerini, satış alanında gerçekleştirdiği nitelikli eğitimlerle ve “Türk İşi İkna” gibi dikkat çeken kitaplarıyla tanınan Erdem Karagöz veriyor.

Eğitimde, müşteriyi doğru tanımaktan emlak sektöründe satışı artırmanın 7 yoluna kadar pek çok önemli bilgi ve sıra dışı bir bakış açısı sunuluyor. Eğitime katılanlar, alışılmış kalıpların yerine eğitim sonunda hemen uygulayabilecekleri teknikleri öğreniyor.

160 katılımcıyla Samsun’da “gayrimenkulde satışın şifreleri” konuşuldu

Zingat.com’un ”Satışta İkna Eğitimleri” kapsamında gerçekleştirilen seminerlerinin bu seferki adresi Samsun idi. Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası (SATEM) işbirliğiyle 18 Nisan 2018’de Amisos Hotels’te düzenlenen etkinliğe, 160 gayrimenkul danışmanı katıldı. Etkinlik, SATEM Başkanı Mevlut Oral’ın yaptığı açılış konuşması ve Zingat.com’un gerçekleştirdiği sunumun ardından Satışta İkna Eğitimleri ile devam etti.

Çok sayıda interaktif oyunun oynandığı ve katılımcıların satışla ile ilgili akıllarına gelen tüm soruları yönelttiği etkinliğin sonunda 10 soruluk mini bir bilgi yarışması yapıldı. Sorulara en doğru ve en hızlı yanıt veren ilk 3 kişiye N11.com’dan 100, 200 ve 300 TL’lik hediye çekleri sunuldu. Eğitimin sonunda katılımcılara Zingat Akademi Satışta İkna Teknikleri Eğitim Sertifikası verildi.

 


BENZER YAZILAR