Zingat.com yabancı yatırımcıya İngilizce sitesinden hizmet veriyor

Yazıyı paylaş:

Türkiye’de gayrimenkul arayışında olan yabancı yatırımcılara, hayata geçirdiği İngilizce sitesiyle hizmet veren Zingat.com’un Rusça sitesi de hazırlanıyor.

Zingat’ın İngilizce sitesindeki emlak ilanları yabancılara sesleniyor

Yabancı yatırımcıların Türkiye’de gayrimenkule ilgisindeki artış, konut satış istatistiklerinde de kendini gösterirken; Zingat.com, Türkiye’de gayrimenkul sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyen yabancılara İngilizce sitesi ile hizmet veriyor.

“Emlak.Bilgi.Güven.” sloganıyla yola çıkan gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat’ın İngilizce sitesinde satılık, kiralık, günlük kiralık ilanlar ve konut projelerinin yanı sıra Guide kategorisi bulunuyor.

Guide kategorisinde yabancı yatırımcının ülkemizde gayrimenkul sahipliği ile ilgili pasaport işlemlerinden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma koşullarına, Türkiye’de mülk sahipliği ile ilgili sık sorulan sorulardan yabancı yatırımcılara seslenen yepyeni içerikleriyle İngilizce Zingat Blog’a kadar farklı bölümlerde pek çok bilgi veriliyor.

 

Zingat Bana Ev Bul, yabancılara Arapça ve İngilizce veriliyor

Zingat’ın ücretsiz Bana Ev Bul hizmeti de, İngilizce ve Arapça konuşan Zingat uzmanları ile, yabancı yatırımcılara kriterlerine uygun konut bulmalarında yardımcı oluyor.

Zingat’ın İngilizce sitesi sayesinde yurt dışındaki tüm ziyaretçiler Türkiye’deki gayrimenkul ilanlarını İngilizce görüntüleyebiliyor, form doldurarak taleplerini iletebiliyor.

 

Zingat.com İngilizce’den sonra Rusça da olacak

Zingat’ın Rusça sitesinin de pek yakında faaliyete geçeceğini belirten Zingat Satış ve Ticari İlişkiler Direktörü Eser Karaismailoğlu, yaptığı değerlendirmede “Böylelikle daha geniş skalada tüketiciye benzersiz bir hizmet sağlarken, oluşan ihtiyaçları hızlı, tam ve kusursuz olarak işinin ehli ve konusunun uzmanı gayrimenkul profesyonelleri aracılığıyla karşılamaya devam edeceğiz. Geliştirici markalarla tesis edeceğimiz konvansiyonel işbirlikleri ile ülkemizde ön plana çıkan konut projelerini çok daha geniş bir coğrafyaya tanıtmış olacak ve doğrulanmış talepleri karşılıklı fayda sağlayacak şekilde markalarla paylaşmaya devam edeceğiz.” dedi.


BENZER YAZILAR