Zingat.com’da 200 bin TL’den başlayan satılık rezidanslar!

Yazıyı paylaş:

Binlerce gayrimenkul ilanı arasında rezidans daireler de, hem kazançlı bir emlak yatırımı yapmak, hem iyi bir kira geliri elde etmek, hem de yeni bir yaşam tarzına kavuşmak isteyenler tarafından ilgi görüyor. Özellikle de uygun fiyatlı olanlar…

Zingat.com’da yeni sahibini bekleyen 2+1 rezidanslar arasında fiyatı 200 bin TL ile 300 bin TL arasında değişen pek çok satılık rezidans daire ilanı içinde öne çıkanları sizin için derledik.

Emlak. Bilgi. Güven.” sloganıyla yola çıkan gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat.com, gayrimenkul arayanlar için binlerce emlak ilanı içeriyor. 1+1 daireden iş yerlerine, anaokulu binalarından 4+1 konutlara, projeden birinci el dairelerden rezidanslara, çiftlik evlerinden arsalara, ticari gayrimenkullerden yazlıklara aklınıza gelebilecek her çeşit gayrimenkul ilanının yer aldığı Zingat.com; ev satmak, almak, kiralamak isteyenler ile gayrimenkul danışmanlarını da buluşturan önemli bir platform olarak fark yaratıyor.

İşte Zingat.com’da 2018 yılında yayınlanan en güncel, üstelik fiyatı 200 bin TL’den başlayan rezidans dairelerden sadece birkaçı!

 

Beylikdüzü’nde 203 bin 500 TL’ye lüks 2+1 rezidans

İstanbul Beylikdüzü’nde metrobüse yakın konumdaki bu rezidans daire konumu kadar fiyatıyla da öne çıkıyor.

Rezidans dairenin büyüklüğü 100 metrekare. 203 bin 500 TL olarak belirtilen satış fiyatının yanı sıra krediye uygun durumda.

Daha yakından incelemek isteyenler için Zingat.com’daki ilan numarası: 1351576

 

Alanya’da 210 bin TL’ye eşyalı satılık rezidans!

Yabancıların da en çok konut aldığı ikinci şehir olan Antalya, her dönem emlak yatırımcılarının gözde şehirlerinden biri. Sadece son 5 yılda konut fiyatlarının yüzde 85 artış gösterdiği Antalya, gayrimenkulde prim yapan şehirlerden biri olarak yatırımcısına her zaman kazandırıyor.

Bu rezidans daire ise, Antalya’nın turistik bölgelerinden Alanya’da. 115 metrekare büyüklüğe sahip rezidans çift bloktan oluşan ve ortak aqua yüzme havuz kullanımına açık.

Daha yakından incelemek isteyenler için Zingat.com’daki ilan numarası: 1206853

 

Silivri’de 249 bin TL’ye sitede rezidans

120 metrekare ve 2+1 rezidans daire, lüks bir sitede konumlanıyor.

   

Silivri İsmetpaşa’daki rezidans, pek çok avantajı birlikte sunuyor; hamam, sauna, açık ve kapalı otopark, spor salonu, çocuk parkı, basketbol sahası vs. Aynı zamanda krediye de uygun.

Daha yakından incelemek isteyenler için Zingat.com’daki ilan numarası: 1085383

 

Beylikdüzü’nde yeni projede satılık rezidans

Beylikdüzü’ndeki Nida Life projesinde yer alan rezidans dairenin satış fiyatı 210 bin TL. Fotoğraflardan görüldüğü gibi oldukça şık ve aydınlık.

Onuncu kattaki dairenin E-5 ve metrobüs durağına yaklaşık 15 dakikalık yürüme mesafesinde.

 

Daha yakından incelemek isteyenler için Zingat.com’daki ilan numarası: 1097015

 

 

Kuşadası’nda uygun fiyatlı ve konforlu rezidans satılık

Aydın’ın Kuşadası bölgesi her mevsim popülerliğini koruyor. Kuşadası’nın İkiçeşmelik semtindeki bu rezidans dairenin satış fiyatı sadece 229 bin 999 TL. İlan açıklamasında belirtildiği gibi de “kapalı otopark, hamam, spor salonu, güvenlik, havuz” gibi birçok konforu bir arada sunuyor.

Rezidansın bulunduğu sitede ayrıca mini sinema, çocuk oyun alanı, kafe, sauna gibi olanaklar da mevcut.

Daha yakından incelemek isteyenler için Zingat.com’daki ilan numarası: 1210977

 

 

Alanya’da denize yakın 225 bin TL’ye rezidans

Alanya’nın Mahmutlar bölgesi satılık lüks konutlarıyla dikkat çekiyor.

Bu bölgedeki rezidansın önemli özellikleri 2+1 ve dubleks oluşunun yanı sıra 120 metrekare büyüklüğü… Fiyatı ise 225 bin TL olarak belirtiliyor.

Daha yakından incelemek isteyenler için Zingat.com’daki ilan numarası: 1302050

 

İstanbul’da 1.700 TL kira getirili rezidans

Zingat.com verilerine göre İstanbul’un en çok satılık daire aranan ilçelerinin başında gelen Beylikdüzü pek çok rezidans daire alternatifine sahip. Alternatiflerden biri de 285 bin TL’den satışa sunulan Beylikdüzü’nün Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bu daire…

   

7/24 vale ve lobi hizmeti bulunan Gümüş Referans’ta yer alan rezidans daire 1.700 TL kira getirisi sunuyor.

Daha yakından incelemek isteyenler için Zingat.com’daki ilan numarası: 765903

 

Kuşadası’nda 235 bin TL’ye satılık rezidans

Kuşadası’nın en güzel konumlarından biri olan Bayraklıdede’de yer alan rezidans dairenin satış fiyatı 235 bin TL.

Aylık 1.250 TL kira getirisi sunan rezidans, aynı zamanda krediye uygun. Dairenin iç özellikleri kadar manzarası da alıcıların dikkatini çekeceğe benziyor.


Daha yakından incelemek isteyenler için Zingat.com’daki ilan numarası: 564356

 


BENZER YAZILAR