Zingat.com’dan İstanbul’da satılık konut imarlı arsalar!

Yazıyı paylaş:

Gayrimenkul yatırımı için kullanılan “güvenli liman” tanımı her dönem geçerliliğini koruyor. Birikimini gayrimenkulden yana kullanmak isteyenler için üç yatırım seçeneği var:

Konut

Arsa, arazi

İş yeri

Bütçesine uygun ve kazanç sağlayacak arsa yatırımı yapmak isteyenlerin bölge tercihinin ilk sırasında İstanbul geliyor. Arsa satın almak, geleceğiniz için yapacağınız en önemli yatırımlardan biri… Eğer gayrimenkul yatırımı için arsa-arazi satın almayı düşünüyorsanız, unutmayın, arsanın değeri imardır!

 

İstanbul’da uygun fiyatlı satılık arsalar Zingat.com’da

“Emlak. Bilgi. Güven.” sloganıyla yola çıkan gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat.com, gayrimenkul arayanlar için binlerce emlak ilanı içeriyor. 1+1 daireden iş yerlerine, anaokulu binalarından 4+1 konutlara, projeden birinci el dairelerden rezidanslara, çiftlik evlerinden arsalara, ticari gayrimenkullerden yazlıklara aklınıza gelebilecek her çeşit gayrimenkul ilanının yer aldığı Zingat.com; gayrimenkul satmak, almak, kiralamak isteyenler ile gayrimenkul danışmanlarını da buluşturan önemli bir platform olarak fark yaratıyor.

İşte Zingat.com’da 2018 yılında yayınlanan İstanbul ilçelerindeki en güncel konut imarlı arsa ilanlarından sadece birkaçı!

 

Silivri’de imarlı ve taksit seçenekli satılık arsalar

Silivri, İstanbul’un arsa satışında öne çıkan ilçeleri arasında yer alıyor. Zingat.com’da Silivri ve çevresinde konumlanan pek çok satılık arsa ilanı yer alıyor.

Bu satılık arsa ise Silivri Balaban’da… 290 metrekare büyüklüğe sahip arsanın fiyatı ise 62 bin TL. Ayrıca imarlı ve ödemede taksit seçeneğini kullanmak da mümkün.

Daha yakından incelemek isteyenler için Zingat.com’daki ilan numarası: 1476245

 

Büyükçekmece’de 110 bin TL’ye konut imarlı arsa

Zingat.com’da “İstanbul’da yakın merkezi yerde arsa sahibi olun” başlığıyla yer alan bu ilan, Büyükçekmece’nin Türkoba bölgesinde yer alıyor.

238 metrekareye sahip satılık arsanın imar durumu “konut”, tapu durumu “müstakil parsel” olarak belirtilmiş. Aynı zamanda krediye uygun ve takas imk”ânı da sunuluyor.

Daha yakından incelemek isteyenler için Zingat.com’daki ilan numarası: 1476494

 

Arnavutköy Mustafa Kemal Paşa’da konut imarlı ve tek tapu!

Arnavutköy, özellikle 3. Havalimanı ile birlikte gayrimenkul yatırımcılarının en çok ilgi gösterdiği bölgelerin başında geliyor.

Yatırımcıların İstanbul’un prim beklentisi yüksek ilçelerinden Arnavutköy’deki bu arsa konut imarlı ve krediye de uygun.

Arnavutköy’ün Mustafa Kemal Paşa bölgesindeki satılık arsanın büyüklüğü 375 metrekare ve satış fiyatı ise 490 bin TL.

Daha yakından incelemek isteyenler için Zingat.com’daki ilan numarası: 1476235

 

Çatalca Çakılköy’de satılık arsa fiyatı 175 bin TL

Zingat.com’da yer alan konut imarlı satılık arsa ilanı Çatalca’nın Çakılköy’ünde…

175 bin TL satış fiyatına sahip arsanın büyüklüğü 308 metrekare. Arsanın aynı zamanda 97 metrekare taban oturumu için inşaat alanı da bulunuyor.

Daha yakından incelemek isteyenler için Zingat.com’daki ilan numarası: 1250582

 

 

Şile’de apartman imarlı satılık arsa!

Şile, İstanbul’un gün geçtikçe canlanan, yaz aylarında turistik hareketliliği artan, aynı zamanda da merkeze ulaşım imkânlarıyla öne çıkan ilçelerinden biri. Konut yatırımında da İstanbul’un uzun vadede yatırımcısına kazandıracak bölgelerinden Şile’de pek çok satılık arsa ilanı yayınlanıyor.

Şile Balibey’deki bu ilanın özelliği, apartman imarlı arsa oluşu. Büyüklüğü ise 1.500 metrekare. Satış fiyatı 1 milyon 200 bin TL olarak belirlenen satılık arsanın doğalgaz dâhil tüm altyapıları hazır durumda.

Daha yakından incelemek isteyenler için Zingat.com’daki ilan numarası: 486850

 

Çekmeköy’deki satılık arsanın fiyatı 500 bin TL!

Çekmeköy, İstanbul Anadolu Yakası’nda gerek konut gerek arsa yatırımında dikkat çekiyor. Satış fiyatı 500 bin TL olarak sunulan bu arsa ise, Çekmeköy’de, Sırapınar Orman Kent’te yer alıyor.

400 metrekare büyüklüğe sahip imarlı arsa ile ilgili Zingat.com’da yayınlanan ilandaki bilgiler şöyle:
Krediye uygun, yüzde 60 imarlı arsa, imar durumu “villa” ve 3.Köprü Hüseyinli Gişeleri’ne 1.4 kilometre mesafede.

Daha yakından incelemek isteyenler için Zingat.com’daki ilan numarası: 1220943

 

Tuzla Postane’de avantajlı konumda satılık arsa!

Tuzla’nın öne çıkan bölgelerinden Postane’de konumlanan 553 metrekarelik alana sahip ve konut imarı bulunan satılık arsanın satış fiyatı 1 milyon 650 bin TL.

Krediye de uygun olan Tuzla’daki satılık arsa, Tuzla’da Mercan bölgesinde gölün 200 metre yanında yer alıyor. Hem çarşıya, hem sahile, hem de göl ve çevresinde yeni oluşturulmakta olan spor ve rekreasyon bölgesine yürüme mesafesinde… Ayrıca, Marmaray Tuzla istasyonuna araçla 3 dakikalık yakınlıkta.

Konak, ikiz villa veya iki ayrı villa yapmaya uygun arsanın 9.5 metre yükseklik izni var.

 

Daha yakından incelemek isteyenler için Zingat.com’daki ilan numarası: 688063

 


BENZER YAZILAR