Zingat.com’dan Kadıköy’deki gayrimenkul ofislerine ziyaret

Yazıyı paylaş:

“Emlak. Bilgi. Güven.” sloganıyla yola çıkan gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat.com, pek çok şehir ve ilçede gerçekleştirmeyi planladığı gayrimenkul ofisleri ve gayrimenkul danışmanları ziyaretlerine İstanbul’un Kadıköy ilçesinde başladı.

20 Şubat-3 Mart tarihleri arasında dört gün süresince Kadıköy’deki yaklaşık 450 gayrimenkul ofisine yapılan ziyaretlerde gayrimenkul ofislerindeki broker’ler ve danışmanlarla tanışma, sohbet etme, fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakalandı.

 

Zingat.com üyesi ofislerin yanı sıra Zingat.com’un henüz kurumsal üyesi olmayan gayrimenkul ofislerine de yapılan ziyaretlerde Zingat.com’un sektör profesyonellerine sunduğu avantajlar da aktarıldı. Aynı zamanda “5 adımda kazandıran ilanlar” isimli broşür hediye edilirken, “Çok bilgili emlak sitesinden, çok lezzetli hediye” mottosuyla tatlı ikramı da gerçekleştirildi.

Zingat.com’un gayrimenkul ofislerine ve danışmanlarına yaptığı ziyaretlerini kapsayan saha aktiviteleri, ilk etapta İstanbul’un Kadıköy ilçesinin ardından yakın zamanda Şişli ve Fatih’te, ardından da Bursa’da ve Ankara’nın Çankaya ilçesinde de devam edecek.

 

 


BENZER YAZILAR