Zingat Prestij Dergisi’nin yeni çalma listesi Spotify’da yayında!

Yazıyı paylaş:

Zingat.com‘un, gayrimenkul sektörüne yepyeni bir soluk getirdiği Zingat Prestij Dergisi’nin yeni sayısı yayımlandı.
Radyo Voyage Genel Yayın Yönetmeni Neslihan Yavuzer Behmuaras, Zingat Prestij Dergisi’nin Müzik sayfasında okurlara sesleniyor ve yine her sayıda sizi Spotify’de Zingat çalma listeleri bekliyor!

Radyo Voyage katkılarıyla Zingat Prestij dergisine özel çalma listesi

Zingat Prestij Dergisi, her yeni sayısına özel bir Spotify şarkı listesini Radyo Voyage işbirliği ile okurlarına sunuyor.

Zingat ve Radyo Voyage işbirliğiyle hazırlanan en yeni Spotify çalma listesinin adı “Zingat Prestij Dergi 2023 Vol 8 powered by Radyo Voyage“.

Listeye kulak vermek için linki tıklayın. Dilerseniz dergideki QR kodunu okutarak listeye ulaşabilirsiniz.

Zingat Prestij Dergisi’ni online okumak isteyenler için

Gayrimenkul sektörü ile ilgili gelişmelerden gündem belirleyen aktüel konulara, gayrimenkul ofisleri ve danışmanlarla yapılan söyleşilerden yeni konut projelerine, emlak piyasası analizlerinden özel röportajlara, köşe yazılarından dünyada öne çıkan emlak haberlerine dek uzanan geniş içeriğe ve zengin görsel anlayışa sahip ZİNGAT PRESTİJ DERGİSİ’ni okumak için linki tıklayın!

Zingat Prestij Dergisi’nin yeni sayısını hemen online olarak okumak için Zingat.com adresindeki Zingat Rehber bölümünden Zingat Prestij Dergisi’ni de tıklayabilirsiniz.

Zingat Prestij Dergisi’nin yeni sayısını okumak için tıklayın!

 


BENZER YAZILAR