Zingat ve TURPA’dan emlakta yeni güç birliği

Yazıyı paylaş:

Yenilikçi emlak sitesi Zingat.com ve son dönemde hızlı bir büyüme trendine giren zincir emlak markalarından TURPA arasında iş birliği protokolü Zingat Genel Müdürlükte imzalandı.

Zingat Genel Müdürü ve Kurucu Ortağı Mehmet Erkek ve TURPA Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tavas tarafından 20 Ocak 2023 tarihinde imzalanan iş birliği protokolü, Zingat’ın TURPA’nın mevcut tüm temsilciliklerinin erişimine açılmasını kapsadı.

Zingat ile iş ortaklığı, TURPA’nın Türkiye’nin birçok ilinde mevcut olan bayilerinin yanı sıra 2023 yılı boyunca çatısı altında faaliyet göstermeye başlayacak yeni temsilcilikleri de kapsıyor olacak.

İmza töreninde Zingat Genel Müdürü ve Kurucu Ortağı Mehmet Erkek ve TURPA Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tavas’ın yanı sıra TURPA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolga Tavas, TURPA Hukuk Müşaviri Murat Dinçel, Zingat Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Olga Özbey, Zingat İnsan Kaynakları ve Eğitim Genel Müdür Yardımcısı Zafer Maşalacı ve Zingat Özel Müşteriler Kıdemli Satış Müdürü Ata Evsen hazır bulundu.

 

Mehmet Erkek: “TURPA temsilcilikleri Zingat’taki ilanları ile yerli ve yabancı müşterilere kolayca ulaşabilecek”

Zingat Genel Müdürü ve Kurucu Ortağı Mehmet Erkek, yaptığı konuşmada, TURPA ile iş birliğine gitmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken şu ifadeleri kullandı:

“Yenilikçi emlak sitesi Zingat olarak ‘Emlak.Bilgi.Güven.’ misyonumuzla çalışmalarımızı sektöre fayda odaklı sürdürürken, gayrimenkul sektöründe eğitim ve güven inşa etme konusunda aynı hassasiyeti taşıdığımız TURPA ile ortak amaçlarda bizleri buluşturan bir iş birliğine imza atmanın memnuniyetini taşıyoruz. Zingat olarak sektörün gelişmesine yönelik her türlü yapıyı destekliyoruz ve TURPA ile iş birliğimiz de bu yaklaşımımızın anlamlı adımlarından biri oldu. İş birliğimiz, yıl boyunca TURPA bünyesine katılacak yeni temsilcilikleri de kapsaması dolayısıyla, penetrasyon garantili bir proje niteliği taşıması yönüyle de oldukça kıymetli. TURPA temsilciliklerinin; Zingat.com ve Zingat’ın İngilizce sitesi üzerinden gerek yurt içinde gerek yurt dışında gayrimenkul arayışında olan bireylere, gerekse de Zingat Connect, Zingat Bana Ev Bul gibi pek çok benchmark hizmetimizden faydalanarak müşterilerine ulaşmalarına aracılık ediyor olacağız. 2023 yılının ilk ayında gerçekleştirdiğimiz protokolün hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

 

Sabri Tavas: “Doğru iş birlikleri ile 81 ilde var olmak istiyoruz”

İmza törende bir konuşma yapan TURPA Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tavas şunları kaydetti:

“TURPA, 1988 yılından bu yana modern ofisleri ve profesyonel brokerleri, danışmanları ile yeni nesil pazarlama teknikleri kullanarak, ülkemizin birçok yerinde gayrimenkul satım-kiralama ve danışmanlık hizmeti veren, tamamı yerli sermaye ile kurulan ve geliştirilen kurumsal bir franchise markasıdır. Sektörde yıllar içerisinde edindiğimiz tecrübemizle hayata geçirdiğimiz TURPA markamızla önceliğimiz, doğru iş birlikleri yaparak 81 ilde var olmak ve şube sayımızı hızla artırmak. ‘Hedefiniz büyükse biz varız’ sloganıyla çıktığımız yolculukta Zingat ile iş birliği yapmaktan memnuniyet duyuyoruz.”


BENZER YAZILAR