ZingatPro: Cepten ev ilanı vermenin kolay yolu!

Yazıyı paylaş:

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, yeni uygulaması ZingatPro ile kurumsal müşterilerine cep telefonundan, hızlı ve kolayca ilan verme imkânı sağlıyor. Google Play ve App Store aracığıyla kullanıma sunulan uygulamayla kurumsal müşteriler ilanlarını hızlı bir şekilde paylaşabiliyor.

 

Zingat.com’u daha iyi kullanmanın 5 yolu!

 

ZingatPro: Cep telefonundan ev ilanı vermenin kolay yolu

Gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği projelerle farkını ortaya koyan Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, geliştirdiği yeni uygulaması ile de kurumsal müşterilerin ilanlarını tüketiciyle kolay, hızlı ve mobil olarak paylaşmasına imkân sağlıyor.

Kolay ve hızlı bir şekilde ilan vermeyi sağlayan ZingatPro uygulaması kurumsal müşterilerin portföylerindeki ilanların istatistiklerini anlık takip edebilmeleri, ilanlarda güncelleme yapabilmeleri gibi özelliklerin yanı sıra ilanlar için gelen soruları anlık cevaplama ve filtreleme, arama yapma fırsatı da sunuyor. Kurumsal müşteriler ZingatPro uygulamasına Google Play ve App Store aracığıyla ulaşarak mobil cihazlarına indirebiliyor.

ZingatPro, cep telefonundan kolayca her bilgiye ulaşarak mobil olarak ilan yükleme kolaylığı sunuyor.

 

 

Bilgisayara olan bağlılığı ortadan kaldırıyor

ZingatPro kullanan kurumsal müşterilere her an cep telefonundan ve mobil cihazlardan uygulamaya ve ilanlara erişme kolaylığı tanıyor. Uygulama üzerinden ilan ekleme, ilan düzenleme, ilan taslağı oluşturma işlemlerini kolayca yapan ziyaretçiler, ilanlarını istedikleri gibi yönetebiliyor.

 

Zingat.com’daki yenilikleri keşfedin!

BENZER YAZILAR