Zingat’tan Dünya Kadınlar Günü’ne özel şarkılı, söyleşili, videolu kutlamalar

Yazıyı paylaş:

Fırsat eşitliğine verdiği değerle dikkat çeken ve kadınların yönetimde yüzde 70’le temsil edildiği Zingat.com’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel üç hediye: İlham Veren Kadınlar isimli online söyleşi, Spotify’de Radyo Voyage işbirliği ile 25 kadın şarkıcıdan oluşan müzik listesi ve Zingat’ın kadın çalışanlarının mesajlarını içeren video…

“Emlak. Bilgi. Güven.” sloganıyla yola çıkan gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat.com, kadın çalışan istihdamını artırmaya devam ediyor. Şirket yönetiminde de kadınların yüksek oranda temsil edildiği Zingat, emlak sektöründe kadınların daha güçlü şekilde yer almasını destekliyor.

 

Emlak sektöründe kadın gücü

Zingat.com kadın çalışan sayısı ve kadınların yönetimdeki temsil oranlarıyla da dikkat çekiyor. Bugün Zingat yönetiminde kadınların temsil oranı yüzde 70. Zingat’ta kadın çalışan oranı ise Ocak 2021 itibariyle yüzde 43.

Zingat’ta kadın çalışan sayısının artış oranı 2020-2021 yılları arasında yüzde 38, 2019-2020 yılları arasında yüzde 10 olarak gerçekleşti. Kadın çalışan istihdamına ve fırsat eşitliğine verdiği değerle öne çıkan Zingat.com, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü hem ilham veren kadınlarla online söyleşi, hem Spotify’de Radyo Voyage işbirliği ile 25 kadın şarkıcının yer aldığı müzik listesi, hem de kadın çalışanlarının mesajlarını içeren video hediyeleri ile kutluyor.

 

İlham veren kadınlar anlatıyor

Zingat’ın Facebook ve Youtube kanallarından canlı yayınlanacak İlham Veren Kadınlarımız isimli online söyleşi 8 Mart 2021 tarihinde 20:00-21:30 saatleri arasında düzenleniyor. Online söyleşinin konuşmacıları ise Germiyan Köyü’nün kaderini değiştiren duvar ressamı Nuran Erden; Türkiye’den Kanada’ya göçen ve birçok başarıya imza atan HRH Solutions CEO’su ve kurucusu Zeynep Erkek; tasarımcı, iç mimar, gezgin, üç çocuk annesi Özden Ademoğlu; Kendimiz İçin Yapıyoruz isimli podcast yayıncılarından Nihan ve Esin.

Zingat.com ile Kadının Sesi powered by Radyo Voyage

Zingat, Radyo Voyage işbirliği ile hazırladığı Spotify çalma listesiyle de keyifli ve müzik dolu bir hediye sunuyor. “Zingat.com ile Kadının Sesi powered by Radyo Voyage” isimli 25 şarkılık listede Madonna’dan Sezen Aksu’ya, Celine Dion’dan Edith Piaf’a, Jehan Barbur’dan Loreena McKennitt’e birçok güçlü kadın sanatçı yer alıyor.

 

Zingat’ın kadın çalışanlarından videolu mesaj

Şubat ayı itibariyle uzaktan çalışma sistemine geçen Zingat’ın kadın çalışanlarının Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir kutlama mesajı videosu Zingat’ın Facebook, Youtube, Instagram, LinkedIn ve Twitter kanallarından yayınlanırken, Zingat üyesi kadın gayrimenkul danışmanlarıyla da paylaşılıyor olacak.

 


BENZER YAZILAR