Zingat Blog 🏠 Emlak Haberleri, Güncel Gayrimenkul Bilgileri

Ondörtüç Pendik’te “bugün al, teslimde ödemeye başla”

İnsay Yapı tarafından Pendik‘te inşa edilen Ondörtüç Pendik projesinde satışlar devam ediyor. Peki Ondörtüç Pendik projesinde daire fiyatları ve ödeme seçenekleri nasıl?

Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri olmak üzere toplamda üç farklı konut tipi yer alıyor. 9 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Ondörtüç Pendik; 243 konut ve 21 ticari birimden oluşuyor. Büyüklükleri 68 ile 146 metrekare arasında değişen daire seçenekleri sunan Ondörtüç Pendik’te daire fiyatları ise; 1+1’lerde 244 bin TL’den başlıyor.

 

‘Bugün al, teslimde ödemeye başla’’

Ondörtüç Pendik projesi “Bugün al, teslimde ödemeye başla” sloganıyla satışa devam ediyor. Buna göre; yüzde 5 peşinatın ardından, banka kredisine uygun taksitler, teslimat sonrası Temmuz 2018’de ödemeye başlanabilecek. Ayrıca proje kendi bünyesinde 20 aya kadar vade imkanı sunarken, kişiye özel ödeme planıyla da ödeme kolaylığı sağlanıyor.

 

Ondörtüç projesi ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni genişleme bölgesi Pendik hattının, üç yılda 3 milyar dolarlık yatırımla en dikkat çeken bölgeler arasında olduğunu belirten İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, bölgenin gayrimenkul yatırımcısını mıknatıs gibi çektiğini söyledi. Çulhalık proje teslim tarihi hakkında da şu bilgileri verdi: “Projenin teslim tarihini ilk planladığımız tarih olan Aralık 2018’den 6 ay öne çekerek Haziran 2018 olarak revize ettik.

 

Ondörtüç Pendik sakinlerine neler sunuyor?

Ondörtüç Pendik sakinlerine; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkanının yanı sıra kapalı otopark ayrıcalığı da sunuyor. Profesyonel site yönetiminin bulunacağı ve her daireye depo alanının tahsis edileceği projedeki mağaza ve restoranlar da site sakinlerine kendi kendine yetebilen bir yaşam alanı vadediyor.

 

“Proje değerlenecek”

Değerleme raporları, inşaat sektörünün İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki yeni genişleme bölgesinin Pendik hattı olduğunu ortaya koyuyor. Bunda da Sabiha Gökçen Havalimanı’nın uçuş trafiğinin artmasının, sanayi bölgelerine yakın konumunun, eğitim kurumlarına yakınlığının katkısı bulunuyor. Sabiha Gökçen-Pendik metrosunun 2018’de, Pendik Kaynarca-Tuzla metrosunun ise 2020’de tamamlanması bekleniyor. Bu yatırımlar tamamlandığında projenin daha da değerli hale geleceği uzmanlar tarafından dile getiriliyor.