İstanbul Beykoz Kiralık Dükkan / Mağaza
(7 sonuç bulundu.)-
8.000 TLSancaktepe Veysel karani Caddesinde 300 m² Kiralık Dükkan&Mağaza
Fatih, Beykoz
350 m² -
5.000 TLMARKA\VİLLA' dan GENİŞ KULLANIM ALANLI KİRALIK DÜKKAN..
Soğuksu, Beykoz
120 m² -
400.000 TLKOPUZ'DAN ANADOLU HİSARINDA TAM İŞLETİLMEYE HAZIR KİRALIK DÜKKAN
Göksu, Beykoz
125 m² -
12.500 TLBeykoz Kiralık Dükkan / Mağaza/atölye
Polonezköy, Beykoz
155 m² -
70.000 TLPRO DAN BEYKOZ ACARKENT'TE DÜZ GİRİŞLİ KİRALIK DÜKKAN & MAĞAZA
Acarlar, Beykoz
400 m² -
45.000 TLKAVACIK MERKEZDE ANACADDE ÜSTÜNDE 660 M2 LİK KİRALIK
Kavacık, Beykoz
660 m² -
45.000 TLKAVACIK MERKEZDE ANA CADDE ÜZERİNDE KİRALIK MAGAZA
Kavacık, Beykoz
660 m²
Bankaların konut kredisi seçeneklerini karşılaştırın ve en uygun konut kredisini hemen bulun!
İstanbul / Beykoz Kiralık Emlak Endeksi
2003 - 2023 yılları arasında Beykoz kiralık daire fiyat artışı %2.012,00 olarak gerçekleşti.
Aynı dönemde il genelinde İstanbul kiralık fiyat artışı %3.338,74 oldu.
2022 yılında Beykoz ilçesinde kiralanan 100 metrekarelik bir dairenin ortalama kirası 2.305,00 TL iken, bu yıl için Beykoz kiralık ev ortalama fiyatı 6.634,00 TL oldu.
Beykoz ilçesi genelinde konut kira fiyatlarındaki artış oranının bir önceki yıla göre değişimi %187,81 artış gösterdi.
Beykoz kiralık dükkân ararken nelere dikkat etmek gerekir
İş yerimizde önemli olan yaptığımız işe uygunluğudur. Ama bunun yanı sıra kazancımızı arttıracak olan müşteriyi de çekmesi gerekir. Bunu sağlayan biraz bizim çabalarımız biraz da Beykoz kiralık dükkânın bulunduğu yerdir. Kalabalığın yoğun olduğu yerlerde işler her zaman daha iyidir. İyi bir kazanç için seçim yaparken dikkat etmeliyiz. En doğru konumda olan kiralık dükkânı bulmak için Zingat.com sitesinden kiralık ilanlara ulaşabilirsiniz. Beykoz kiralık ilanlarını seçerek istediğiniz kriterlerle aramayı kolayca yapabilirsiniz.
- Kiralık dükkân kullanım amacınızla örtüşmelidir. Baktığınız Beykoz kiralık dükkân yapılacak iş için uyumlu olmalıdır. Söz konusu kiralık dükkân için ruhsat alabilmeniz için de bu konu çok önemlidir.
- Hazır yemek sektöründe bir iş yapacaksanız mutlaka kiralayacağınız yerin bacası olmasına önem vermelisiniz. İçine girince baca yaptırmak hem masraflı olacaktır hem de inşaattan işleri ve gürültü yüzünden komşularınızla sorun yaşamanıza sebep olabilir.
- Kiralık dükkân araştırması yaparken ilgili dükkânın cephe genişliği büyük olan yerlere bakmalısınız. Çünkü cephe genişliği bir dükkâna vitrin yapma imkânı sunar.
- Beykoz kiralık dükkânları araştırırken bulunduğu bölgeyi doğru seçmelisiniz. Dükkânınızın size iyi bir kazanç sağlaması için cadde üstünde veya nüfus olarak kalabalık bir bölgede olmalı. Kiralık dükkânın kolayca ulaşılabilir bir yer de olmasına dikkat etmelisiniz.
- Kiralık dükkânın büyüklüğüne karar verirken ilk olarak yapacağınız işin gereklerini ön planda tutmalısınız. İhtiyacınızdan daha fazla büyüklüğe sahip dükkanların kira bedelleri de fazla olacaktır. Bu yüzden bütçenizle karşılayabileceğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz büyüklükte bir yer seçmelisiniz.
- Bunun dışında sürekli müşterilerin gelip gideceği bir dükkân açacaksanız restoran, giyim sektörü gibi, kiralık dükkânın bahçesi ya da otoparkı olması size avantaj sağlayacak özelliklerdendir. Çünkü insanlar arabalarını koyacak yer konusunda çok fazla sorun yaşıyor. Bu yüzden de araçlarını park edecekleri yer sorunu olmayan mekânları daha çok tercih ediyorlar.
- Kiralayıp içinde işinizi kuracağınız dükkânın kira bedeline dikkat etmelisiniz. Aylık olarak ödeme yapacağınız iş yerinizde kira bedeli daha önce belirlenen bütçenizi sıkıntıya sokmayacak nitelikte olmalı.
- Kiralık ilanlara bakarken dükkânın can sıkıcı bakım ve onarım gibi sizi zorlayacak masraflarının olmamasına dikkat etmelisiniz. Tadilat sorunları olan kiralık dükkân sizi üzebilir. Kiralık dükkânın bakımlı olması ve tesisatın hazır durumda olması gerekir. Bunlar dışında kiralık dükkânın duvarlarında rutubet sorunlarından kaynaklanan küf, mantar gibi sorunların olmamasına dikkat etmelisiniz. Kiralayacağınız dükkânın sağlam ve sağlıklı olmasına dikkat etmelisiniz.
- İşinizi sürdürmeye karar verdiğiniz kiralık dükkânın geçmişten kalan ödenmemiş faturaları olmamasına dikkat etmelisiniz. Mülk sahibi faturaları ödemeyi kabul etse bile yine de zor durumda kalabilirsiniz.
- Kiralanacak olan dükkânın depreme dayanıklı olduğunu gösteren ve deprem yönetmeliğine uygunluğunu gösteren belgeleri incelemeli veya bir uzman aracılığı ile araştırmalısınız. Sizin ve müşterilerinizin can güvenliğini tehlikeye atacak yapılardan uzak durmalısınız.
- İstediğiniz özelliklere sahip ve artık tutmaya karar verdiğiniz Beykoz kiralık dükkânı bulduğunuzda mutlaka sahibiyle kira sözleşmesi yapmalısınız. Bu sözleşmenin noter onaylı olması gerekir. Resmi olarak geçerliliği için noter onayı şartını atlamayın.
- Kira sözleşmesinde kiralık dükkân için ödediğiniz tüm kalemleri tutarlarıyla birlikte yazmalısınız. Başlangıçta verdiğiniz ön ödeme, güvence bedeli gibi tutarlar varsa sözleşmeye yazdırmalısınız.
- Kira sözleşmesi yaptığınız kişinin gerçek mülk sahibi ve yasal vekili olup olmadığını araştırmalısınız. Sahtekârlıklara karşı her zaman tedbirli olmalısınız.
- Kiralık dükkânın kira bedelini elden teslim etmemelisiniz. Zaten artık kanunlar da kira bedellerinin bankalar aracılığıyla ödenmesini gerektiği belirtiliyor. Bu yüzden kira bedellerini bankalar aracılığıyla mülk sahibine teslim takdim etmelisiniz.