Bir zamanların “evsiz” ünlüleri!

Yazıyı paylaş:

Bugün milyonlarca insanın tanıdığı, geniş hayran kitlelerine ve milyonlarca dolara sahip olan ünlü isimlerin bir zamanlar evsiz olduğunu biliyor muydunuz? Gençlik dönemlerinde zor bir yaşam mücadelesi veren ünlü isimlerin kimi evsiz sığınaklarında kimi köprü altlarında kimi ise arabada yaşadı. İşte bir zamanlar evsiz kalan ünlü isimler…     

 

Jennifer Lopez

Ünlü şarkıcı Jenifer Lopez, 18 yaşında dansçı olmak istiyordu ancak annesi ise onun koleje gitmesini istiyordu. Sonrasında kendi bildiğini yapan Lopez ailesinin evinden ayrılarak, dans stüdyosunda kalmaya başladı.

 

Kurt Cobain

Nirvana grubunun efsanevi vokalisti Kurt Cobain de bir zamanların evsiz ünlülerinden. Genç yaşında intihar ederek hayranlarını üzüntüye boğan Cobain, ABD Aberdeen’de yaşadığı dönemlerde evsiz kalarak, köprü altında ve hastane bekleme odalarında yaşadı.

 

Halle Berry

Amerikalı güzel oyuncu Halle Berry 21 yaşında evsiz kaldı. Annesinin onaylamamasına rağmen Hollywood’da kariyer yapan ünlü oyuncu, genç yaşlarında evsiz barınaklarında yaşadı.

 

Jim Carrey

Truman Show’la dikkat çeken ve sevilen Jim Carrey’nin gençlik dönemli oldukça zor geçmiş. Annesinin hastalığı sebebiyle 16 yaşında okulu bırakan Carrey, sonrasında ailesiyle birlikte mecburi olarak arabada yaşamaya başladı.

 

Jim Morrison

The Doors’un söz yazarı ve solisti olan, 27 yaşında hayatını kaybeden Jim Morrison, ünlü olmadan önce evsiz kalarak, ABD’nin tatil bölgelerinden biri olan Venice Beach’de sahil kenarında yaşamaya başladı.

 

Hilary Swank

Hilary Swank’in anne ve babası ünlü yıldız henüz 13 yaşındayken boşandı ve Swank annesiyle birlikte Los Angeles’e yerleşti. Burada arabalarında yaşayan anne kız, para kazandıktan sonra bir apartman dairesine geçebildi.

 

Sylvester Stallone

Ünlü oyuncu bir zamanlar evinden tahliye edildiği için evsiz kalarak, New York City Port Authority otobüs istasyonunda yaşadı.

 

Daniel Craig 

James Bond karakteriyle şöhrete kavuşan oyuncu Daniel Craig, ünlü olmadan önce Londra’nın parklarında yaşama mücadelesi veriyordu.

 


BENZER YAZILAR